Tietosuoja - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Tietosuoja

Sivulle on koottu osa henkilötietolain mukaisista Sastamalan kaupungin tietosuoja- ja rekisteriselosteista. Selosteita lisätään sitä mukaa kun uusia henkilörekistereitä syntyy. Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot. Lisäksi rekisteröidylle on kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä rekisteröidyn oikeuksista. Kukin toimiala tai toimintayksikkö vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Huomaathan, että sähköpostilla tai suojaamattomalla verkkolomakkeella ei kannata lähettää luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja, kuten henkilötunnusta tai pankkitilin numeroa.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö- ja korjaamislomakkeen tietopyynnöt tulee palauttaa henkilökohtaisesti Sastamalan kaupungin kirjaamoon Sastamalan kaupunki/kirjaamo, Aarnontie 2A, 3.krs, 38200 SASTAMALA. Samalla henkilön tulee todistaa henkilöllisyytensä.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus

TIETOSUOJASELOSTEET

Konsernihallinto

Henkilöstön matkapuhelimet ja liittymät 
Henkilöstörekisteri  
Huomionosoitusrekisteri
Luottamushenkilörekisteri
Palauterekisteri 
Perintärekisteri
Rekisteriseloste TYPPI työllisyyspalvelut 
Rekisteriseloste URA työllisyyspalvelut  
Rekisteriseloste TYPPI työllisyyspalvelut
Rekrytointirekisteri 
Sidonnaisuusrekisteri
Talousrekisteri
Tyovoiman palvelukeskusten tietojärjestelmäseloste
Vaaliluettelot  


Sivistystoimi

Kiikoisten kirjaston tallentava kameravalvonta
Suodenniemen kirjaston tallentava kameravalvonta
Äetsän kirjaston tallentava kameravalvonta 
Tietosuojaseloste Sastamalan Opisto 
Tietosuojaseloste päivähoito mukana
Tietosuojaseloste päivähoito


Tekninen toimi

Kiinteistönhallintarekisteri