Tietosuoja - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Tietosuoja

Sivulle on koottu osa henkilötietolain mukaisista Sastamalan kaupungin tietosuoja- ja rekisteriselosteista. Selosteita lisätään sitä mukaa kun uusia henkilörekistereitä syntyy. Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja; tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen tekijän tai piirteen perusteella. Lisäksi rekisteröidylle on kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä rekisteröidyn oikeuksista. Kukin toimiala tai toimintayksikkö vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen rekisterit löydät täältä.

Huomaathan, että sähköpostilla tai suojaamattomalla verkkolomakkeella ei kannata lähettää luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja, kuten henkilötunnusta tai pankkitilin numeroa.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö- ja korjaamislomakkeen tietopyynnöt tulee palauttaa henkilökohtaisesti Sastamalan kaupungin kirjaamoon Sastamalan kaupunki/kirjaamo, Aarnontie 2A, 3.krs, 38200 SASTAMALA. Samalla henkilön tulee todistaa henkilöllisyytensä. Kaikki tietopyynnöt kirjataan Sastamalan kaupungin asianhallintajärjestelmään. Henkilötiedot on mahdollista tarkastaa ainoastaan käyttämällä alla olevaa Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomaketta.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus

TIETOSUOJASELOSTEET

Konsernihallinto

Henkilöstön matkapuhelimet ja liittymät 
Henkilöstörekisteri  
Huomionosoitusrekisteri
Luottamushenkilörekisteri
Palauterekisteri 
Perintärekisteri
Rekisteriseloste TYPPI työllisyyspalvelut 
Rekisteriseloste URA työllisyyspalvelut  
Rekisteriseloste TYPPI työllisyyspalvelut
Rekrytointirekisteri 
Sidonnaisuusrekisteri
Talousrekisteri
Tyovoiman palvelukeskusten tietojärjestelmäseloste
Vaaliluettelot  


Sivistystoimi

Kiikoisten kirjaston tallentava kameravalvonta
Suodenniemen kirjaston tallentava kameravalvonta
Äetsän kirjaston tallentava kameravalvonta 
Tietosuojaseloste Sastamalan Opisto 
Tietosuojaseloste päivähoito mukana
Tietosuojaseloste päivähoito


Tekninen toimi

Kiinteistönhallintarekisteri