Sastamalan kirjastosta löydät ajantasaista tietoa ja viimeisintä viihdettä. Pääset nauttimaan kaikesta kirjaston tarjonnasta PIKI-kirjastokorttisi avulla.

Pääkirjaston kirjastosalista löytyvät omat osastonsa lapsille, kaunokirjallisuudelle, tietokirjoille, DVD-elokuville, musiikille ja lehdille. Lisää kirjoja löytyy varastosta. Kokoelmamme uudistuvat tuhansien nimikkeiden verran joka vuosi, ja ulottuvillasi on koko Pirkanmaan laajan kirjastoverkon kokoelmat, ja kaukopalvelun kautta kaikkien Suomen kirjastojen kokoelmat. Kirjaston palveluihin kuuluvat myös:

Kirjaston asiakkaana tarvitset PIKI-kirjastokortin

Sastamalan kirjasto on mukana Pirkanmaan kirjastojen PIKI -yhteenliittymässä. PIKI-kirjastoilla on yhteinen aineisto- ja asiakastietokanta, verkkokirjasto sekä käyttösäännöt. Sastamalan kirjaston asiakkaana kaikkien PIKI-kirjastojen kokoelmat ovat lainattavissasi ja varattavissasi. PIKI-kirjaston asiakkaana tarvitset PIKI-kirjastokortin, jonka saat omasta kirjastostasi. PIKI-verkkokirjaston ohjeista löydät lisätietoja kirjastokortista ja siihen liittyvistä käyttösäännöistä, maksuista, laina-ajoista ja lainauksesta, palauttamisesta ja varaamisesta. Löydät sieltä myös korttihakemukset sekä aikuisille että lapsiasiakkaille.

PIKI-verkkokirjasto tarjoaa sinulle pääsyn aineistotietokantaan, E-aineistoihin sekä sinua kirjaston asiakkaana kiinnostaviin uutisiin ja vinkkeihin.