Hahmo esittelee kirjastokorttia
Sastamalan kirjastosta löydät ajantasaista tietoa ja viimeisintä viihdettä. Pääset nauttimaan kaikesta kirjaston tarjonnasta PIKI-kirjastokorttisi avulla.

Kirjastoista löytyvät omat osastonsa kaunokirjallisuudelle, tietokirjoille, DVD-elokuville, musiikille ja lehdille. Lisää kirjoja löytyy varastosta. Kokoelmamme uudistuvat tuhansien nimekkeiden verran joka vuosi. Lisäksi ulottuvillasi on koko Pirkanmaan laajan kirjastoverkon kokoelmat ja kaukopalvelun kautta kaikkien Suomen kirjastojen kokoelmat. Kirjaston palveluihin kuuluvat myös:

Kirjaston asiakkaana tarvitset PIKI-kirjastokortin

Sastamalan kirjasto on mukana Pirkanmaan kirjastojen PIKI-yhteenliittymässä. PIKI-kirjastoilla on yhteinen aineisto- ja asiakastietokanta, verkkokirjasto sekä käyttösäännöt. Sastamalan kirjaston asiakkaana kaikkien PIKI-kirjastojen kokoelmat ovat lainattavissasi ja varattavissasi. PIKI-kirjaston asiakkaana tarvitset PIKI-kirjastokortin, jonka saat omasta kirjastostasi. PIKI-verkkokirjaston ohjeista löydät lisätietoja kirjastokortista ja siihen liittyvistä käyttösäännöistä, maksuista, laina-ajoista ja lainauksesta, palauttamisesta ja varaamisesta. Lisäksi löydät sieltä korttihakemukset sekä aikuisille että lapsiasiakkaille. Voit hakea kirjastokorttia myös sähköisesti kirjastokorttihakemuslomakkeella. Lomakkeella on käytössä vahva tunnistautuminen. Valmiin kortin voit noutaa mistä tahansa PIKI-kirjastosta kolmen arkipäivän kuluttua. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

PIKI-verkkokirjasto tarjoaa sinulle pääsyn aineistotietokantaan, E-aineistoihin sekä uutisiin ja vinkkeihin.