Nuorten työpaja Rotvalli tarjoaa työpajatoimintaa pääasiassa 16-20-vuotiaille, oppivelvollisuusikäisille nuorille Sastamalassa. Jos nuoren koulu on syystä tai toisesta keskeytynyt tai keskeytymässä tai toisen asteen koulutusta ei ole aloitettu, on nuori tervetullut Rotvalliin etsimään uutta suuntaa tulevaisuutensa ja opintojensa suunnitteluun.

Rotvalli toimii vaihtoehtoisena oppimisympäristönä ja toimimmekin tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Nuorella on mahdollisuus suorittaa peruskoulun oppimäärää tai toisen asteen tutkinnon osia. Rotvallin kautta on mahdollista tehdä työkokeiluja, joissa voi selvittää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja.

Toiminta Rotvallissa on monipuolista, sisältäen esimerkiksi ruoanlaittoa, liikuntaa, kädentaitoja, vierailuja sekä muiden arjen taitojen harjoittelua.

Valmennus on aina tavoitteellista, tarkoituksena tukea sosiaalista vahvistumista, yksilöllistä kasvua ja aktiivista osallisuutta. Jokaiselle räätälöidään henkilökohtainen suunnitelma ja tavoitteet, ja niitä muokataan valmennusjaksolla tarvittaessa. Tavoitteiden toteutumista seurataan erilaisten palautteiden ja mittareiden kautta. Pyrimme työskentelemään Rotvallissa työpajatoiminnan Laatukriteereiden puitteissa. Laatukriteereihin voit tutustua tarkemmin Into Ry:n sivuilla.

Toimintamme keskeisimpinä tunnuspiirteinä toimii nuorisotyöllinen työote.

Rotvalliin tullaan oppilaitosten kautta. Opinto-ohjaajat, rehtori tai kuraattori ottavat yhteyttä Rotvallin valmentajiin ja sopivat tapaamisen.

Rotvallin toiminta tapahtuu Nuorisotalo Pilvessä osoitteessa Marttilankatu 24, 38200 Sastamala.

Tästä voit tutustua Rotvallin toimintaan tarkemmin!

Lataa Rotvallin palvelupolku PDF


Seuraa meitä somessa @tyopaja_rotvalli . Instagramista löydät esimerkiksi työntekijöiden esittelyt.

Rotvallin yhteyshenkilöt

Janne Kallio

Janne Kallio

Työvalmentaja
Organisaatio
Liikunta- ja nuorisopalvelut
Vastuualueet
Nuorten työpaja Rotvalli
Lisätiedot
@tyovalmentajajannekallio