Oletko nuori, peruskoulun päättänyt, alle 29-vuotias, joka on jäänyt vaille opiskelu- tai työpaikkaa tai kaipaat apua erilaisten palveluiden hakemiseen? Tai nuoren läheinen, joka olet huolestunut hänen tilanteestaan?

Etsivä nuorisotyö on omaa paikkaansa ja suuntaansa etsiville nuorille tarkoitettu vapaaehtoinen, maksuton ohjauspalvelu. Meihin voi ottaa yhteyttä, kun tuntuu siltä, että elämässä tarvitaan tukea ja ohjausta oman tien löytymiseen. Etsivä nuorisotyö tukee, auttaa ja ohjaa koulutukseen tai työelämään hakeutumisessa sekä muiden palveluiden tarpeen kartoituksessa.

Viranomaiset ovat velvollisia ilmoittamaan alle 25-vuotiaan nuoren tiedot etsivään nuorisotyöhön kun nuori keskeyttää 2. asteen opinnot, varusmiespalveluksen tai muuten kokevat huolta nuoren tilanteesta.

Etsivä nuorisotyö lähtee nuoren tarpeista ja toiveista, tavoitteena on motivoida ja kannustaa nuorta etsimään ja löytämään oma paikkansa opinnoissa, työelämässä ja vapaa-ajalla. 

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Löydät meidät myös Facebookista (Sastamalan seudun etsivä nuorisotyö). Ilmoitamme Facebookissa lomista ja muista poikkeuksista tavoittamisen suhteen.


Etsivät nuorisotyöntekijät

Taru Meriläinen Puh. 040-136 8313 tai Johanna Matikainen puh. 040-354 2382

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@sastamala.fi

Yhteydenottopyynnön voit jättää myös valtakunnallisen Etsivän nuorisotyön sivuston kautta. Järjestelmän käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. Yhteydenottopyyntö tehdään tunnistautumalla järjestelmään pankkitunnisteella, mobiilivarmenteella tai virkakortilla (ks. Suomi.fi:n ohjeet). Näin varmistetaan yhteydenottopyynnön aitous eikä erillistä rekisteröintiä tarvita yhteydenottopyynnön tekemiseen. Yhteydenottopyynnön lähettäjän (esim. viranomaisen tai koulutuksen järjestäjän edustajan, nuoren ja nuorten kanssa toimivien) henkilöllisyys voidaan varmistaa, tunnistetiedot kulkevat suojatussa yhteydessä ja tunnistuspalvelu huolehtii yksityisyyden suojasta Suomen henkilötietojen käsittelystä annetun lainsäädännön ja sääntelyn mukaisesti.