Sastamalan yhdyskuntatekniikka hoitaa monet arjen asiat: jätehuolto, katujen kunnossapito, matonpesupaikat, venepaikat, torit, puistot, leikkipaikat, auraus - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Asukasinfo

Jätehuolto, kierrätys

Katujen kunnossapito

Matonpesupaikat

Puistot, leikkipaikat

Päivystykset ja vikailmoitukset

Torit

Venepaikat

Yhdyskuntatekniikka

  

Yhdyskuntatekniikan tehtävänä on huolehtia asemakaavoitettujen alueiden katu- ja liikennesuunnittelusta ja yleisten alueiden suunnittelusta. Yksikön vastuulla on myös katujen ja vesihuollon rakentaminen, katujen, väylien ja yleisten alueiden ylläpito sekä katualueiden johtojen ja rakenteiden yhteensovittaminen.

Kunnallistekniikan rakentamiskohteisiin kuuluvat yhdyskuntatekniikan puolella uusien kaava-alueiden kunnallistekniikan, kuten esimerkiksi tie-, vesi-, viemäri- ja sadevesiverkoston ja katuvalaistuksen rakentaminen sekä yleisten alueiden, kuten muun muassa puistojen ja ulkoilualueiden rakentaminen.

Rakentaminen tehdään joko kaupungin omana työnä tai urakoidaan, jolloin kaupunki toimii rakennuttajana. Katuliikenne ja –vesihuoltosuunnitelmat toteutetaan pääosin ulkopuolisten asiantuntijoiden voimin.

Yhdyskuntatekniikan päällikkönä toimii Pasi Lähteenmäki, p. 050 351 2216 ja sijaisena tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi, p. 040 684 2716.

Tekninen lautakunta ohjaa yhdyskuntatekniikan suunnittelua ja toteutusta.