Takaisin ajankohtaisiin
2.4.2024 | Liikuntapalvelut

Sastamala-seikkailu eli koko perheen maksuton liikuntaseikkailu ympäri Sastamalaa on ensimmäistä kertaa esillä Kankeet-kaupunkitapahtumassa 6.4.2024 Vareliuksen koululla lapsiperheiden liikuntariehassa. Tapahtumassa jaossa Sastamala-seikkailun esitteitä eli karttoja perheille.

Sastamala-seikkailu innostaa perheitä tutustumaan Sastamalan monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin. Seikkailuun on valittu 15 erilaista kohdetta, mukana on leikkipuistoja, luontokohteita, ulkoliikuntapaikkoja ja kulttuurikohteita. Tiesitkö, että kohteiden lisäksi Sastamala tarjoaa yli 100 mahdollisuutta ulkona liikkumiseen?

Sastamala-seikkailussa on osallistettu sastamalalaisia lapsia ja perheitä eri tavoin: kohteiden valinnassa on hyödynnetty perheiden liikkumistottumus -kyselyn vastauksia, kohdekuvauksiin on tulossa lasten tekemät runot kohteista, mitkä on tehty yhteistyössä Pukstaavin Mysteerikerholaisten kanssa sekä kaikki Sastamalan esiopetusikäiset ovat päässeet mukaan suunnittelemaan seikkailulle oman hahmon. Hahmon julkistaminen on tulossa 17.5. Mikä on parasta Sastamalassa -näyttelyn avajaisissa.

Käy tutustumassa seikkailuun, tarkempiin kohdekuvauksiin ja perheiden liikuntavinkkeihin seikkailun nettisivuilla: Sastamala-seikkailu – Sastamala