Vammalan lukio on noin 300 opiskelijan laadukas yleislukio, joka sijaitsee Sastamalan keskustassa Rautaveden rannalla. Vammalan lukiossa voi opiskella yleislinjalla tai lentopallo- ja urheilulinjalla.

Vammalan lukiolla on aktiivista kansainvälistä toimintaa. Rahoitus Erasmus+ -projekteille on taattu vuosille 2022-2027 Erasmus+ akkreditoinnin ansiosta. Lukio toteuttaa joka vuosi kansainvälisyysprojekteja ja opintomatkoja. Kansainvälisyyttä tukee runsas kielivalikoima ja aktiivinen vaihto-oppilastoiminta.

Vammalan lukiolla on monipuolinen opintotarjotin ja laaja valikoima koulukohtaisia valinnaisia opintoja. Lukiolla on valittavissa valmiita polkuja: LUMA-polku, Yhteiskunnallinen polku, Median ja kulttuurin polku sekä Urheilijan polku.

Lisätietoa lukion omilla sivuilla: www.vammalanlukio.fi

Urheilijalle ja lentopalloilijalle

Vammalan lukiossa voi yhdistää tavoitteellisen urheilun ja lukio-opinnot. Urheiluvalmennuksesta on mahdollista saada 20 opintopistettä koulukohtaisia valinnaisia opintoja. Urheilijoille ja lentopalloilijoille on varattu mahdollisuus harjoitteluun kahtena aamuna viikossa. Lentopalloilijoiden aamuharjoituksista vastaa JunnuValepa ry. Urheilijat tekevät aamuharjoitukset oman valmentajan ohjeiden mukaan.

Haku lukioon

Vammalan lukioon haetaan kevään yhteishaussa. Myös jatkuva haku on mahdollinen. Haku tehdään aina Opintopolku-palvelussa, mutta jatkuvaan hakuun osallistuvien on hyvä olla ensin yhteydessä suoraan oppilaitokseen.

Hae lukioon: https://opintopolku.fi/konfo/fi/

Leeni Kirvesmäki

rehtori Vammalan lukio
Organisaatio
Vammalan lukio