Tervetuloa yrittäjäksi Sastamalaan!

Aloittavia yrittäjiä ja yritystoimintaa suunnittelevia auttaa yrittäjyysasiantuntija Taina Koivula, joka on tavattavissa Sastamalan kaupungintalolla (os. Tampereentie 5) elinkeinopalveluiden toimistolla keskiviikkoisin. Varaa henkilökohtainen palveluaika www.ensimetri.fi tai 050 565 8000.

Pirkanmaan TE-palveluiden Yrittäjyysbuusti on sastamalalaisten käytössä. Yrittäjyysbuusti on maksuton palvelu, joka on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineille henkilöille. Yrittäjyysbuustin tarkoituksena on antaa sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Toiminta perustuu buustaajien eli palvelutuottajien verkostoon, joista saat valita juuri sinulle sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti..

Palvelu löytyy: Palvelualusta.fi
Palvelutuottajista löydät myös paikallisia asiantuntijoita.
Yritystoiminnan kehittämisen ja yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja.

Sopivan toimitilan yrityksellesi löydät toimitilasivustoltamme. Sijoittumisasioissa auttaa yritysasiantuntija Mikko Rauva, p. 050 514 4303.

Yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää paikallisia yritystukia koko Sastamalan alueella.
Paljon hyödyllistä tietoa löytyy myös suomi.fi-sivuilta.

050 309 4491
taina.koivula@ensimetri.fi