Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Ajankohtaista


 

Hei!

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta Sastamalan musiikkiopistossa!

 Viikolla 32 (6.- 10.8.) soitonopettajat ovat yhteydessä oppilaisiin soittotuntien sopimiseksi. Mikäli soittoa ei viikon aikana kuulu, olkaa yhteydessä rehtoriin GSM 040 8223646).

 Syyslukukauden opetus alkaa ma 13.8. kuitenkin siten, että puhallinorkesteri Rolling Notes ja muskarit alkavat viikkoa myöhemmin (viikolla 34, näistä lähetetään vielä omat tiedotteensa).

 Syyslukukauden opetuksettomat päivät  ( huomioitu opetuspäivien lukumäärässä) ovat ma 3.9., syysloma 15.- 19.10., ti 30.10., ke 28.11. Itsenäisyyspäivä to 6.12. on palkallinen vapaa ja vähentää näin yhden opetuspäivän.

Kevätlukukauden opetus alkaa 7.1.2019 ja päättyy 28.5.2019, hiihtoloma on vk  9ja pääsiäinen 19.4.-22.4. kuten kouluissakin. Kevätlukukauden tarkemmat päivämäärät myöhemmin.

Syyskauden oppilaskonsertit ym. tapahtumat tiedotetaan syyskuun alkupuolella.

 12.6.2018 Sivistyslautakunta hyväksyi musiikkiopiston uuden opetussuunnitelman otettavaksi käyttöön 1.8.2018 alkaen. Kaikki uudet oppilaat aloittavat suoraan opinnot uuden OPS:n mukaan mutta aiemmin opintonsa aloittaneilla on mahdollisuus vuoden siirtymäaikaan anomuksen perusteella. Tämä on tarkoituksenmukaista, mikäli opinnot ovat loppusuoralla ts. musiikin perustaso tai syventävät opinnot saadaan päätökseen ko. vuoden aikana. Keväällä aloitetut vanhempainillat uudesta OPS:sta saavat jatkoa syksyn mittaan. Ja aina kannattaa soittaa ja kysyä rehtorilta!

 Musiikkiopisto tiedottaa pääasiassa omien kotisivujensa (www.sastamalanmusiikkiopisto.fi) ja sähköpostin kautta. Tuntien peruutuksissa ym. nopeassa viestinnässä käytämme tekstiviestejä. Viestinnän onnistuminen edellyttää että käytössämme on ajantasaiset yhteystiedot. Oppilashallinto- ohjelmamme EEPOS kehittyy koko ajan. Sen oleellinen osa on oppilaskäyttöliittymä ts. voitte tarkistaa osoitetiedot ja opintotietoja sitä kautta teille lähetettyjen tunnusten avulla. Tulemme jatkossa käyttämään myös sitä tiedotuskanavana.

 Käytämme myös Facebookkia, missä meillä on oma sivu myös muskareille. Kannattaa siis vilkaista myös somea!

Toivotan teille intoa ja menestystä tuleviin opintoihin!

Jukka Rajala, rehtori

jukka.rajala@sastamala.fi

GSM 0408223646

 

 Uusien oppilaiden ilmoittautuminen Sastamalan musiikkiopiston syksyllä 2018 alkaviin muskareihin ja haku avoimen osaston opintoihin on alkanut

sähköisellä lomakkeella osoitteessa  http://sastamala-opp.eepos.fi

Lisätietoja: rehtori Jukka Rajala 040 8223 646, jukka.rajala@sastamala.fiHakuaika perustasolle syksyllä 2018 alkaviin opintoihin on 1.4. - 10.5.2018

Haku opintoihin tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://sastamala-opp.eepos.fi kohdasta "hakeudu oppilaaksi".

Tarkemmat ohjeet ovat sivulla Hakuohjeet

Lisätietoa saat rehtori Jukka Rajalalta GSM 040 8223646Tervetuloa aloittamaan kevätlukukautta 2018 kanssamme!

Kotisivujen kohdasta Lukuvuosi ja lomat löytyvät päivitetyt toiminta- ajat. Huom! Ensimmäinen opetukseton kokouspäivä on siirretty viikolla eteenpäin. Samoin toukokuun lopussa on muutoksia päivämäärissä.

Oppilaskonserttien aikataulu päivitetään tammikuun alkupuolella Konserttikalenteriin.

Opetussuunnitelmaan ja lukuvuosioppaaseen kannattaa käydä tutustumassa kotisivuillamme ao. kohdista.

Samoin kannattaa seurata meidän Facebook ryhmäämme (Muskarille on oma ryhmänsä).

Musiikkiopiston tiedotus koteihin tapahtuuajat pääosin sähköpostin välityksellä -varmistathan, että olet jättänyt oikean osoitteen, jotta posti tavoittaa Teidät!


Terveisin
Jukka Rajala
Sastamalan musiikkiopiston rehtori
GSM 040 82236456