Takaisin ajankohtaisiin
18.8.2023 | Liikuntapalvelut

Leiki ja liiku yhdessä Sastamala -hanke on varhaiskasvatuksen ja liikuntapalveluiden yhteishanke. Leiki ja Liiku yhdessä Sastamala on jatkoa Leiki ja Liiku Sastamala -hankkeelle, mikä oli Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman paikallinen kehittämishanke ja painottui kolmen vuoden ajan varhaiskasvatuksen liikkumiskulttuurin kehittämiseen. Uuden hankkeen myötä painotus siirtyy erityisesti Liikkuva perhe -ohjelmaan ja sitä kautta sastamalalaisten perheiden liikkumisen innostamiseen ja kehittämiseen.

Hankkeen myötä päästään hyödyntämään tyhjillään olevia salivuoroja maksutta perheiden omatoimiseen yhdessä liikkumiseen. Leiki ja Liiku yhdessä -salivuoroja voi varata 10 kertaa / lukukausi ajalla 18.9.-3.12.2023 ja 15.1-31.3.2024. Salivuoroja on varattavissa useilla koulujen liikuntasaleilla ympäri Sastamalaa poissulkien Vareliuksen liikuntahalli, Vexve Areena ja Sylvään liikuntasali.

Vapaita vuoroja voit katsoa: https://varauskalenteri.sastamala.fi/

Tarvitset vain vuorovastaavan salivuoron hakuun:

https://link.webropol.com/s/SastamalaVuorohakemusLiikuntasalit

Lisäksi Vinkin vapaa-aikakeskuksella on omatoiminen perheliikuntavuoro torstaisin klo 17:00–18:00 ajalla 18.9.-3.12.2023 ja 15.1-31.3.2024. Vuoro vapaasti käytettävissä, välineitä saatavilla iltavalvojalta pyydettäessä.

Lisätietoja: Liikuntakoordinaattori Mirva Saarinen mirva.saarinen@sastamala.fi