sastamala.fi

testaaja

sastamala22

Ohjeet

  • Testauksessa on 7 tehtävää. Niissä on kuvattu tavallisia tilanteita, joissa ihminen tulee Sastamalan kaupungin sivustolle etsimään tietoa. Viimeisessä tehtävässä voit etsiä tietoa itseäsi kiinnostavasta asiasta.
  • Asetu tehtävässä kuvan henkilön asemaan ja etsi tieto kuten etsisit netistä normaalistikin.
  • Aloita jokainen tehtävä etusivulta.
  • Kun olet löytänyt tiedon, kopioi sivun URL-osoite (mene osoitekenttään, maalaa teksti, paina ctrl+c tai hiiren oikeasta painikkeesta “kopioi”). Jos et löydä etsimääsi tietoa, jätä tämä vaihe väliin.
  • Siirry vastauslomakkeeseen ja liitä sivun osoite ensimmäisen kysymyksen vastauskenttään.
  • Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin lähetä lomake, palaa tälle sivulle ja siirry seuraavaan tehtävään.

Tehtävät

Kari suunnittelee muuttoa Sastamalaan asuakseen lähempänä teini-ikäistä poikaansa. Hän on kuullut, että Mouhijärvelle rakennetaan asuntoja. Nyt Kari haluaa tietää, missä Mouhijärvi tarkalleen sijaitsee.

Siirry vastauslomakkeelle

Sannin biologian opettaja antoi tehtäväksi selvittää, mitkä Sastamalan seudun kasvit ja eläimet ovat muualta tulleita vieraslajeja ja miten niiden kanssa toimitaan.

Siirry vastauslomakkeelle

Terhin vanha ystävä on tulossa ensi viikonlopuksi kylään. Terhi haluaa esitellä ystävälleen Sastamalan luontoa, mutta hän on itsekin asunut kaupungissa vasta vähän aikaa. Nyt Terhin pitäisi selvittää, mitä luontokohteita alueella on.

Siirry vastauslomakkeelle

Matias haaveilee oman yrityksen perustamisesta. Hän haluaa tietää, millaista tukea ja palveluja Sastamalan kaupunki tarjoaa aloittelevalle yrittäjälle.

Siirry vastauslomakkeelle

Tainalla on kaksi lasta, joita hän hoitaa kotona. Taina haluaisi käydä heidän kanssaan silloin tällöin perhekerhossa. Taina miettii, millaista kerhotoimintaa tämän ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen on Sastamalassa.

Siirry vastauslomakkeelle

Vammalassa asuva Tuomas ei ole hetkeen harrastanut liikuntaa, mutta kuntosalilla käynti kiinnostaa. Tuomas haluaa tietää, mitä lähin kuntosali maksaa.

Siirry vastauslomakkeelle

Mieti jokin sinua kiinnostava, kaupungin palveluihin liittyvä asia asia, josta haluat löytää tiedon.

Siirry vastauslomakkeelle

Täytetään lopuksi:

Sivustoa koskeva yleinen kysely