Museo- ja harrasteajoneuvojen vappuparaati

Koko perheen tapahtuma Sastamalassa Vammalan keskustassa vappupäivänä 1.5.2023 klo 11.45 alkaen. Toriremontin vuoksi tapahtuma-alue on tänä vuonna hieman poikkeava.

Paraatin reitti: Teknikum – Roismala – Vammalan Torin ympäristö. Ajoneuvojen vastaanotto on klo 10-11.30 osoiteessa Nokiankatu 1, Sastamala (Teknikum Oy:n parkkialue) ja paraatikulkue lähtee liikkeelle klo 11.45. Ohjelmassa mm. äänestys yleisön suosikkiajoneuvosta, musiikkia ja vappumyyjiä. Tapahtuma päättyy noin klo 14 ja ajoneuvot on poistettava näyttelyalueelta klo 14.30 mennessä. Tapahtuman järjestää Sastamalan kaupungin kulttuuripalvelut ja Vammalan yrittäjät ry.

Osallistujat:

Tapahtuman aikataulu

11:45 Paraati lähtee liikkeelle Teknikumilta

12:30 Autot järjestäytyvät tapahtuma-alueelle

12:45 Janne Prihti, Sivistyslautakunnan varapuheenjohtaja

13:15 Sampo Satimus, Vammalan Yrittäjät

13:30 Yleisöäänestys päättyy

13:50 Palkitsemiset

Jussi Määttä ja Aleksi Nykänen soittelevat juontojen väleissä pitkin iltapäivää.

Muutokset mahdollisia.

Äänestys

Vappuparaatin suosikkiautoa voi äänestää paikan päällä tapahtumassa sähköisesti puhelimella tai perinteisellä paperisella äänestyslipukkeella. Sähköisen äänestyksen QR-koodi löytyy jokaisen paraatiauton numerotarrasta. Perinteinen lipukeäänestys tapahtuu puolestaan Sastamalan kaupungin torimökissä ”Pikkutorin” laidalla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan herkkukori! Äänestäminen ei edellytä arvontaan osallistumista.

paraatiajoa puistokadulla