Palautetta paraatista

Nyt voit antaa palautetta vappuparaatista. Missä onnistuimme tai mitä voisimme tehdä paremmin? Linkki kyselyyn on alla olevan painikkeen takana, vastausaikaa on 12.5. saakka. Kiitokset jo etukäteen!

Museo- ja harrasteajoneuvojen vappuparaati

Koko perheen tapahtuma Sastamalassa Vammalan keskustassa vappupäivänä 1.5.2024 klo 11.45 alkaen.

Paraatin reitti: Teknikum – Roismala – Vammalan Torin ympäristö. Ajoneuvojen vastaanotto on klo 10-11.30 osoiteessa Nokiankatu 1, Sastamala (Teknikum Oy:n parkkialue) ja paraatikulkue lähtee liikkeelle klo 11.45. Ohjelmassa mm. äänestys yleisön suosikkiajoneuvosta, musiikkia ja vappumyyjiä. Tapahtuma päättyy noin klo 14 ja ajoneuvot on poistettava näyttelyalueelta klo 14.30 mennessä. Tapahtuman järjestää Sastamalan kaupungin kulttuuripalvelut ja Vammalan yrittäjät ry.

Vappuparaatin ohjelma 2024

11:45 Paraatikulkue lähtee liikkeelle

12:45 Puheet ja päätteeksi musisointia

13:30 Ajoneuvoäänestys päättyy

13:50 Palkitsemiset

Muutokset ovat mahdollisia.

Äänestys

Vappuparaatin suosikkiautoa voi äänestää paikan päällä tapahtumassa sähköisesti puhelimella tai perinteisellä paperisella äänestyslipukkeella. Sähköisen äänestyksen QR-koodi löytyy jokaisen paraatiauton numerotarrasta. Perinteinen lipukeäänestys tapahtuu puolestaan Sastamalan kaupungin torimökissä Vammalan torilla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan herkkukori! Palkinnot mahdollistaa Puistokadun Kukkatupa Oy ja Torikeskus. Äänestäminen ei edellytä arvontaan osallistumista.

Tutustu Vappuparaatin 2024 tapahtuma-alueeseen ja sen toimintoihin: