Museo- ja harrasteajoneuvojen vappuparaati

Koko perheen tapahtuma Sastamalassa Vammalan keskustassa vappupäivänä 1.5.2024 klo 11.45 alkaen.

Paraatin reitti: Teknikum – Roismala – Vammalan Torin ympäristö. Ajoneuvojen vastaanotto on klo 10-11.30 osoiteessa Nokiankatu 1, Sastamala (Teknikum Oy:n parkkialue) ja paraatikulkue lähtee liikkeelle klo 11.45. Ohjelmassa mm. äänestys yleisön suosikkiajoneuvosta, musiikkia ja vappumyyjiä. Tapahtuma päättyy noin klo 14 ja ajoneuvot on poistettava näyttelyalueelta klo 14.30 mennessä. Tapahtuman järjestää Sastamalan kaupungin kulttuuripalvelut ja Vammalan yrittäjät ry.

Ilmoittautuminen paraatiajoon alkaa ma 18.3.2024 klo 9
Mukaan mahtuu max. 200 ajoneuvoa. Linkki tulee näkyviin ilmoittautumisen alkaessa, ennakkoilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Äänestys

Vappuparaatin suosikkiautoa voi äänestää paikan päällä tapahtumassa sähköisesti puhelimella tai perinteisellä paperisella äänestyslipukkeella. Sähköisen äänestyksen QR-koodi löytyy jokaisen paraatiauton numerotarrasta. Perinteinen lipukeäänestys tapahtuu puolestaan Sastamalan kaupungin torimökissä ”Pikkutorin” laidalla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan herkkukori! Äänestäminen ei edellytä arvontaan osallistumista.

paraatiajoa puistokadulla