Haluatko järjestää kirjastossa tapahtuman tai näyttelyn? Entäpä vuokrata kokoustilan yhdistyksesi kokoukselle tai toimistotyötilan iltapäiväksi? Kirjasto on myös sinun tilasi.

Vuosittain kirjastossa järjestetään lukuisia erilaisia kulttuuritilaisuuksia ja näyttelyitä. Tapahtumien aihepiirejä riittää mielenterveydestä virtuaalimatkailuun, konserteissa sooloesiintyjät, pienet yhtyeet ja kuorot esittävät musiikkia akustisesti, ja näyttelyissä on esillä kuvataidetta, käsitöitä, keräilijöiden kokoelmia ja muuta mielenkiintoista. Lisäksi pääkirjaston yläkerran Lizelius-sali sekä tutkijanhuone-digitointihuone ovat vuokrattavissa yleishyödylliseen käyttöön.

Mikäli sinä tai vaikkapa yhdistyksesi haluaisi järjestää tapahtuman tai näyttelyn joko yhteistyössä kirjaston kanssa tai kirjaston tuella kirjaston tiloissa, ole hyvissä ajoin yhteydessä kirjastoon. Kirjastossa kulttuurikirjastonhoitaja vastaa tapahtumien ja näyttelyiden järjestelyhin liittyvistä asioista.

Käytössäsi pääkirjastossa ovat näyttelyseinäkkeet ja vitriinit, videotykki ja valkokangas, akustinen piano, digitaalinen piano ja pieni äänentoistolaitteisto. Samoja välineitä on saatavilla tai järjestettävissä myös lähikirjastoihin.

  • Näyttelytila on kooltaan noin 5 x 12 metriä. Tapahtumatilaan mahtuu enimmillään 40 henkilöä.
  • Käytettävissä on 24 näyttelyseinäkettä sekä 12 vitriiniä.
  • Näyttelyiden kesto on noin neljä viikkoa.
  • Järjestettävä näyttely ei voi olla myyntinäyttely.
  • Näytteilleasettaja pystyttää ja purkaa näyttelyn.
  • Näytteilleasettaja vastaa näyttelyesineiden mahdollisesta vakuuttamisesta. Kirjasto ei vastaa näyttelyesineille mahdollisesti tapahtuvista vahingoista ja varkauksista.
  • Kirjasto tiedottaa tapahtumista ja näyttelyistä.

Marko Aho

kulttuurikirjastonhoitaja
Organisaatio
Sastamalan kaupunginkirjasto