Takaisin ajankohtaisiin
16.7.2024 | Uutiset
Lähellä.fi on maksuton viestintäkanava yleishyödyllistä toimintaa tarjoaville yhdistyksille, järjestöille ja yhteisöille. Se auttaa ihmisiä löytämään tietoa järjestö- ja yhdistystoiminnasta. Palvelun avulla toimijat saavat näkyvyyttä ja osallistujia toimintaansa. Lähellä.fi järjestää kerran kuukaudessa infotilaisuuksia palvelun käyttämisestä. 12.8.2024 klo 13-14.30 pidettävässä infossa (ilmoittautuminen 9.8.2024 mennessä) aiheena on Lähellä.fi palvelu ja integraatio sieltä Palvelutietovarantoon.

Lisätietoa Lähellä.fi tarjoamista infoista ja koulutuksista.

Pirkanmaan hyvinvointialue tuottaa Hyvinvointivointia elintavoilla– ja Digiperhe-sivustoa, joista löytyy apua ja tukea pirkanmaalaisille. Syksyn 2024 tavoitteena on, että alustoilta löytyvät myös hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut kuntakohtaisesti. Sivustot hyödyntävät Digi- ja väestötietoviraston Palvelutietovarannon tekstejä. Tämän vuoksi on tärkeää, että järjestöt kuvaavat palveluitaan Lähellä.fi palveluun. Näin varmistamme sen, että tieto Sastamalan järjestökentän tarjonnasta löytyy helposti eri sivustoilta. Löytyyhän Sinun edustamasi järjestön tiedot jo sieltä? Pääset helposti alkuun kuuntelemalla Lähellä.fi – palvelun tarjoamia infoja.

Lähellä.fi- verkosto tekee yhteistyötä Digi- ja väestötietoviraston kanssa ja on rakentanut rajapintayhteyden Palvelutietovarannon ja Lähellä.fi-sivuston välille. Rajapinta on yhdensuuntainen, eli tiedot siirtyvät Lähellä.fi:stä Palvelutietovarantoon, mutta eivät Palvelutietovarannosta Lähellä.fi:hin. Riittää siis, kun ilmoittaa tiedot Lähellä.fi-sivustolle.