Sastamalan kaupungin kesätyösetelit on tarkoitettu sastamalalaisille nuorille, jotka ovat syntyneet 2003-2007. Työnantaja, joka palkkaa kesätyösetelin saaneen nuoren töihin, on oikeutettu 300 euron arvoiseen tukeen. Seteleitä on jaossa 120 kpl ja ne jaetaan sovittuna olevaa työpaikkaa vastaan.

Kesätyösetelin voi saada sastamalalainen nuori ja työpaikan tulee sijaita Sastamalassa. Setelin voi käyttää työhön, joka ajoittuu kesäkaudelle 1.5.–30.9.2023. Maksettava bruttopalkka on vähintään 600 euroa. Kesätyöseteli on haettavissa 1.3.2023 alkaen niin kauan kuin tukeen varattua määrärahaa riittää, kuitenkin enintään 30.6.2023 asti.

Yhden kesäkauden aikana voit saada vain yhden kesätyösetelin yhteen työpaikkaan. Kesätyösetelin arvoa ei voi jakaa usean työpaikan kesken.

Maksettavaa tukea voi hakea heti työl­lis­tä­mis­jak­son päätyttyä. Tuki on haettava kui­ten­kin viimeistään 13.10.2023 klo 15.00.

Ohjeet:

  1. Hae itsenäisesti mieleistäsi kesätyötä yrityksestä, yhdistyksestä, järjestöstä tai säätiöstä. Seteliä ei voi käyttää työllistymiseen kaupungin toimipisteeseen, valtiolle eikä työllistymiseen yksityiselle henkilölle.
  2. Kun olet löytänyt kesätyöpaikan, selvitä työnantajan kanssa, haluaako hän hyödyntää kesätyöseteliä.
  3. Täytä työnantajan kanssa Kesätyösetelihakemus ja lähettäkää se allekirjoitettuna sastamala@sastamala.fi
  4. Kun hakemus on tarkastettu, kesätyöseteli myönnetään lähettämällä se suoraan työnantajalle sähköpostitse. Myös sinä saat tiedon kesätyösetelin myöntämisestä sähköpostitse.
  5. Tee työnantajan kanssa kirjallinen työsopimus.
  6. Kun aloitat kesätyön, toimita työnantajalle verokorttisi ja tilinumerosi.