Sastamalan elinkeinopalvelut – Sijoitu Sastamalaan - Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Yritysalueet

Yritystontit

Toimitilat

Yrityspuisto Syke

Yrityspalvelut

Ohjeet tontin hankintaan

Etätyötilat

Yritystarinoita Sastamalasta

Piristä bisnestä – tuo yrityksesi Sastamalaan yrityspuistoon

Oletko kiinnostunut kasvusta Tampereen kainalossa, Suomen toiseksi suurimmalla talousalueella? Hyötyisikö sinun yrityksesi vahvasta alihankkijaverkostosta ja osaavasta työvoimasta? Arvostatko henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua? Jos vastasit kysymyksiin ”Kyllä”, Sastamala on sopiva paikka juuri sinun yrityksellesi.

- Yrittäjät ovat tärkein kumppanimme ja haluamme, että Sastamalaan sijoittuminen tapahtuu notkeasti ilman kantoihin kompastelua. Kuten opas luonnossa, me autamme yrityksiä sijoittumaan helposti Sastamalan yrityspuistoihin”, lupaa Sastamalan kaupungin elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru. Siksipä Sastamalan kaupungin elinkeinopalvelut tarjoaa yrittäjille ensiluokkaisia asiantuntija- ja kehityspalveluita. Ketterään ja innostuneeseen asiantuntijatiimiin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Palvelut räätälöidään tapauskohtaisesti.

Yrityspuisto-oppaamme auttavat yritystäsi takalaamaan muun muassa seuraavat haasteet:

Haaste 1: Mistä yritykselleni toimiva kumppaniverkosto?

Sastamala on vahva teollisuuskaupunki, jossa on paljon erityisosaamista muun muassa metalli- ja kumiteollisuudesta. Kaupungissa toimii useita kasvavia teknologiayrityksiä kuten terveysteknologiayritys Lojer, kumiteknologiayritys Teknikum sekä cleantechyritys Vexve. Sastamalan Yrityspuisto Sykkeessä toimii jo tällä hetkellä yrityksiä eri osa-alueilta älykkäiden ajoneuvojen kokoonpanosta mittalaitteiden kalibrointiin.

Haaste 2: Mistä rahoitusta kasvuun ja kehittymiseen?

Haluamme olla kirittämässä yritysten kasvua ja mahdollistamassa uusia avauksia. Teemmekin tiivistä yhteistyötä eri rahoittajien kanssa, jotta osaamme toimia väylänä yritysten kasvurahoituksen kanavoimiseksi. Sastamalassa on saatavilla esimerkiksi alueellista investointitukea laite -ja rakennusinvestointeihin.

Haaste 3: Mistä osaamista yrityksen kehittämiseen?

Lähtökohtanamme on yritysten kasvun edistäminen ja arjen helpottaminen. Sastamalan elinkeinopalvelut toimivat yritysoppaanasi Sastamalassa ja kontaktipisteenä yritysten kehitystarpeille uusien verkostojen luomisesta kansainvälistymispalveluihin ja kasvurahoitukseen. 

Haaste 4: Mistä osaavaa työvoimaa

Alueella osaavaa työvoimaa tuottaa ammatillinen oppilaitos Sasky, joka toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten teknologiayritysten kanssa. Aiko Academyn kautta järjestyvät esimerkiksi suoraan yritysten tarpeisiin vastaavat räätälöidyt täsmäkoulutukset ja rekrykoulutukset. Alueella tehdään tiivistä yhteistyötä myös Tampereen korkeakouluyhteisön sekä muiden koulutus-organisaatioiden kanssa.

Tarjolla monipuolinen valikoima yritystontteja ja toimitiloja

Sastamalassa on tarjolla monipuolinen valikoima yritystontteja ja toimitiloja. Sastamalan yrityspuistot ja niiden sijainnit.

Vapaina oleviin yritystontteihin voit tutustua myös suoraan tonttivarauspalvelumme kautta. Vapaana olevat toimisto-, liike- ja tuotantotilat löydät täältä

Etkö löytänyt etsimääsi näistä vaihtoehdoista? Ota yhteyttä yritysasiantuntija Mikko Rauvaan, puh. 050 514 4303 ja etsitään yrityksesi tarpeita vastaava vaihtoehto.


Ota yhteyttä osaaviin yrityspuisto-oppaisiimme:

 • Sastamala elinkeinopalvelut - Yritysasiamies

  Elinkeinojohtaja

  Tanja Aarnikuru

  puh. 040 582 3645
  tanja.aarnikuru(at)sastamala.fi

   

 • Sastamala elinkeinopalvelut - Yritysasiantuntija

  Yritysasiantuntija

  Mikko Rauva

  puh. 050 514 4303
  mikko.rauva(at)sastamala.fi 


053decef-9857-472d-8404-203d87fd2246