Sastamalan Liikuntapalvelut hallinnoi yhteensä viittä kuntosali ympäri Sastamalaa. Alla olevan neljän kuntosalin lisäksi kuntosali löytyy myös Vinkin vapaa-aikakeskuksesta.

Huomioithan, että kuntosalit ovat toisinaan kuntosaliryhmien käytössä, jolloin kuntosalia saa käyttää vain vuoron varannut ryhmä. Kuntosalien varatut vuorot näet varauskalenterista osoitteessa: varauskalenteri.sastamala.fi

Kuntosalikysely 1.-30.11.2022

Kuntosalikysely on voimassa marraskuun ajan. Kyselyn avulla pääset vaikuttamaan mm. kuntosaleihin liittyviin hankintoihin. Linkit kyselylomakkeisiin:

Kuntosalikysely – Kiikoisten kuntosali
Kuntosalikysely – Mouhijärven kuntosali
Kuntosalikysely – Puuhalan kuntosali
Kuntosalikysely – Vinkin vapaa-aikakeskus

Yleisnäkymä Puuhalan kuntosalista

Puuhalan kuntosali sijaitsee osoitteessa Pehulankaari 4, 32740 Sastamala. Sisäänkäynti kuntosalille löytyy samalta seinustalta kuin kirjasto, parkkipaikalta katsottuna ennen kirjaston ovia.

Kuntosalia voi käyttää vain kulkutunnisteen omistavat henkilöt ja varauksen tehneet kuntosaliryhmät. Kulkutunnisteen avulla kuntosalin ovet aukeavat joka päivä klo 5:30-22:00. Tiloista on poistuttavat klo 22:00 mennessä.

Yleisnäkymä Mouhijärven kuntosalista, kuvassa kuntosalilaitteita.

Yleisnäkymä Mouhijärven kuntosalista, kuvassa kuntosalilaitteita.

Mouhijärven kuntosali sijaitsee osoitteessa Tohtorinpolku 4, 38460 Sastamala. Sisäänkäynti kuntosalille on terveyskeskuksen alaovilta, henkilökunnan parkkipaikkojen luota.

Kuntosalia voi käyttää vain kulkutunnisteen omistavat henkilöt ja varauksen tehneet kuntosaliryhmät. Kulkutunnisteen avulla kuntosalin ovet aukeavat joka päivä klo 5:00-22:00. Tiloista on poistuttavat klo 22:00 mennessä.

Yleisnäkymä Kiikoisten kuntosalista, kuvassa kuntosalilaitteita.

Yleisnäkymä Kiikoisten kuntosalista, kuvassa kuntosalilaitteita.

Kiikoisten kuntosali sijaitsee osoitteessa Kiikostentie 175, 38360 Sastamala. Sisäänkäynti kuntosalille on Toukolan koulun parkkipaikan puoleisista alaovista.

Kuntosalia voi käyttää vain kulkutunnisteen omistavat henkilöt ja varauksen tehneet kuntosaliryhmät. Kulkutunnisteen avulla kuntosalin ovet aukeavat joka päivä klo 5:00-22:00. Tiloista on poistuttavat klo 22:00 mennessä.

Yleisnäkymä Suodenniemen kuntosalista, kuvassa kuntosalilaitteita.

Suodenniemen kuntosali sijaitsee osoitteessa Kisakuja 2, 38510. Kuntosalin käyttö on kaikille maksutonta.

Kuntosali on käytettävissä joka päivä klo 5:00-22:00. Kuntosalin ovi aukeaa pääsykoodin avulla, jonka saat soittamalla Vinkin vapaa-aikakeskuksen asiakaspalveluun. Ovi jää pois lukosta päivän ensimmäisen onnistuneen koodisyötön jälkeen.

Kuntosalin sijainti vaihtuu uuteen Suodenniemen urheilutaloon sen valmistuttua. Uusien tilojen myötä tilojen käyttö noudattaa kulunvalvontaa ja samaa hinnastoa muiden kuntosalien kanssa.

Hinnasto (sis. alv)

Kerta- ja kausikortit toteutetaan kulkutunnisteen avulla. Uuden kulkutunnisteen voi noutaa Äetsän, Mouhijärven tai Kiikoisten kirjastoilta niiden aukioloaikoina.

Lisätietoja kulkutunnisteita löytyy Toimintaohjeita -sivultamme.

Sastamalassa kirjoilla olevat eläkeläiset ja omaishoitajat saavat käyttää kuntosaleja kulkutunnisteen hintaan, käyttö on maksutonta.

Asiakkaan tulee itse ilmoittaa mahdollisesta alennuksesta ja esittää etuudesta pätevä todistus, esim. työvoimapoliittinen lausunto, opiskelija- tai eläkeläiskortti.

Tilojen luvattomasta käytöstä voidaan periä hinnaston mukaisen maksun lisäksi 25 euron suuruinen lisämaksu.

KuntosalituotteetAleryhmä*Yleinen
Kulkutunniste5 €5 €
Kertamaksu1,5 €3 €
Kertakortti: 10 kertaa10 €20 €
Kausikortti: 1 kuukausi10 €20 €
Kausikortti: 3 kuukautta25 €45 €
Kausikortti: 6 kuukautta75 €
Kausikortti: 12 kuukautta135 €
*) Alennusryhmään kuuluvat alle 18-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, varusvelvolliset sekä muiden paikkakuntalaisten eläkeläiset. Alennusryhmän tuotteita saa olla voimassa enintään 3 kuukautta tai 20 käyntikertaa.

Lisätietoja

Elina Myllymäki

Elina Myllymäki

liikuntakoordinaattori
Organisaatio
Liikunta- ja nuorisopalvelut