Sastamalan kaupungin jäähalli sijaitsee osoitteessa Ratakatu 38, Sastamala. Jäähallista vuoroja voi varata kaikki täysi-ikäiset henkilöt.

Jäähallissa on myös viikoittain kaikille avoimia (maksuttomia) yleisöluisteluita, joiden aikataulut näet varauskalenterista ja alapuolella olevasta taulukosta. Tarkista loma-ajan yleisöluisteluiden ajankohdat varauskalenterista. Varauskalenteristamme näet muutkin jäähallin varatut ajankohdat. Varauskalenteriin pääset osoitteessa: varauskalenteri.sastamala.fi

Yksittäisen vuoron saat varattua soittamalla tai lähettämällä sähköpostia Mirvalle, jonka yhteystiedot löydät sivun alalaidasta. Jäähallin vakivuoroja varten on oma sähköinen lomake, jonka pääset täyttämään osoitteessa: https://link.webropol.com/s/sastamalavuorohakemusjaahalli

Toimintakausi 2023-2024 7.8.-14.4.2024.

Maksuttomat yleisöluistelut toimintakaudella

VuorotPäivätAvoinna klo
Yleisöluistelu, ilman mailaati ja to14:30-16:30
Yleisöluistelu, ilman mailaasu8:45-10:00
Yleisöluistelu mailallama, ke ja pe14:30-16:30
Yleisöluisteluiden vuorot sisältävät jäänajon, joka suoritetaan vuorojen lopussa.

Hinnasto (sis. alv.):

TuoteTuntihinta
Paikkakuntalaiset, aamuvuorot (ma-pe) klo 7:00-9:0045€
Paikkakuntalaiset, yleiset vuorot55€
Alle 18 vuotiaiden vuorot 35€
Ulkopaikkakuntalaiset vuorot100€
*) Tuntihintaan sisältyy vuoron lopussa suoritettava n. 10 minuutin jäänajo, joten varsinainen jääaika on n. 50 minuuttia varauksissa.
Jäänajo ei tapahdu säännöllisesti yli tunnin kestävissä vuoroissa, esim 2 tunnin vuorossa jääaika on n. 1 tunti 50 minuuttia.

Jäähallin yhteydenotot

Mirva Saarinen

Mirva Saarinen

liikuntakoordinaattori
Organisaatio
Liikunta- ja nuorisopalvelut