Takaisin ajankohtaisiin
13.6.2022 | Matkailu

Visit Sastamala järjestää tänäkin kesänä kesäbingon, missä kierretään Sastamalan matkailukohteita ja kerätään merkintöjä kesäbingo -lappuun. Sastamalan kesäkohteiden bingon ideana on houkutella asukkaita, kesäasukkaita sekä matkailijoita kulkemaan kaupungin erilaisissa kesäkohteissa.

Osasta kohteista saat leiman tai nimikirjaimet sekä päivämäärän ja osa kohteista on itsenäisesti merkittäviä rastilla ja päivämäärällä. Kun olet vieraillut kohteissa ja saanut viiden suoran, pysty-, vino- tai vaakasuuntaan, voit palauttaa bingolapun Sastamalan kaupungin matkailuinfoon Pukstaaviin, Visit Sastamalan kesäinfoon Vammalan torilla, kaupungintalon postilaatikkoon tai skannata ja lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen matkailu@sastamala.fi 5.8.2022 mennessä.

Lisätietoa kohteista löydät osoitteesta www.visitsastamala.fi > Näe ja koe

Palauttaneiden kesken järjestetään arvonta! Palkintoja ovat lahjoittaneet Sastamalan omat matkailun toimijat. Arvonta suoritetaan 9.8.2022 ja voittajille ilmoitetaan siitä henkilökohtaisesti.

Visit Sastamalan tapahtumakalenterista löydät kesäbingon tiedot ja linkin, mistä voit tulostaa itsellesi kesäbingon. Osoite on: www.visitsastamala.fi/tapahtumat/kesabingo Sastamalan kesäbingo 2022 -lappuja löydät tämän lisäksi Visit Sastamalan kesäinfosta Vammalan torilta, Pukstaavista, Mouhijärven Kapsäkistä sekä Sastamalan kirjastoista.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Marttilankatu 12, Sastamala

Mouhijäven Kapsäkki, Kauppakeskus Häijään Äijä, Kauppakuja 2, Sastamala

Visit Sastamalan kesäinfo Vammalan torilla (ke ja la toriaamut), Torikatu, Sastamala

Sastamalan kaupungintalo, Aarnontie 2, 38200 Sastamala

Lisätietoja matkailun kesätyöntekijä: puh. 0400-229142, matkailu@sastamala.fi

Voit tulostaa bingolapun tästä: Sastamalan kesäbingo 2022