Takaisin ajankohtaisiin
2.6.2023 | Uutiset

Visit Sastamala järjestää tänäkin kesänä suositun kesäbingon, missä kierretään Sastamalan matkailukohteita ja kerätään merkintöjä kesäbingo -lappuun. Sastamalan kesäkohteiden bingon ideana on houkutella asukkaita, kesäasukkaita sekä matkailijoita kulkemaan kaupungin erilaisissa kesäkohteissa.
Osasta kohteista saat leiman tai nimikirjaimet sekä päivämäärän, ja osa kohteista on itsenäisesti merkittäviä rastilla ja päivämäärällä. Kun olet vieraillut kohteissa ja saanut viiden suoran, pysty-, vino- tai vaakasuuntaan, voit palauttaa bingolapun Sastamalan kaupungin matkailuinfoon Pukstaaviin, Visit Sastamalan kesäinfoon Vammalan torilla, kaupungintalon postilaatikkoon tai skannata ja lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen matkailu@sastamala.fi ma14.8.2023 mennessä.


Palauttaneiden kesken järjestetään arvonta! Palkintoja ovat lahjoittaneet Sastamalan omat matkailun toimijat. Arvonta suoritetaan 17.8.2023 ja voittajille ilmoitetaan siitä henkilökohtaisesti.

Visit Sastamalan tapahtumakalenterista löydät kesäbingon tiedot ja linkin, mistä voit tulostaa itsellesi kesäbingon. Osoite on: https://www.visitsastamala.fi/tapahtumat/sastamalan-kesabingo-2023/ Sastamalan kesäbingo 2023-lappuja löydät tämän lisäksi Visit Sastamalan kesäinfosta Vammalan torilta, Pukstaavista, sekä Sastamalan kirjastoista.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Marttilankatu 12, Sastamala
Visit Sastamalan kesäinfo Vammalan torilla (ke ja la toriaamut), Torikatu, Sastamala
Sastamalan kaupungintalo, Tampereentie 5, 38200 Sastamala

Lisätietoja matkailun kesätyöntekijä: puh. 0400-229142, matkailu@sastamala.fi