Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalan seudun etsivä nuorisotyö

TIEDOTE!

Sastamalan kaupungin ja Punkalaitumen kunnan etsivän nuorisotyön yhteydenotot ja asiakaspalvelu hoidetaan Koronaepidemiasta johtuen puhelimitse, sähköpostilla tai muulla erikseen sovittavalla tavalla ainakin 13.4.2020 asti.

 

Oletko nuori, peruskoulun päättänyt, alle 29-vuotias, joka on jäänyt vaille opiskelu- tai työpaikkaa tai kaipaat apua erilaisten palveluiden hakemiseen? Tai nuoren läheinen, joka olet huolestunut hänen tilanteestaan?

Etsivä nuorisotyö on omaa paikkaansa ja suuntaansa etsiville nuorille tarkoitettu vapaaehtoinen, maksuton ohjauspalvelu. Meihin voi ottaa yhteyttä, kun tuntuu siltä, että elämässä tarvitaan tukea ja ohjausta oman tien löytymiseen. Etsivä nuorisotyö tukee, auttaa ja ohjaa koulutukseen tai työelämään hakeutumisessa sekä muiden palveluiden tarpeen kartoituksessa.

Viranomaiset ovat velvollisia ilmoittamaan alle 25-vuotiaan nuoren tiedot etsivään nuorisotyöhön kun nuori keskeyttää 2. asteen opinnot, varusmiespalveluksen tai muuten kokevat huolta nuoren tilanteesta.

Etsivän nuorisotyön ilmoitus- ja suostumuslomake 

 

 

Etsivä nuorisotyö lähtee nuoren tarpeista ja toiveista, tavoitteena on motivoida ja kannustaa nuorta etsimään ja löytämään oma paikkansa opinnoissa, työelämässä ja vapaa-ajalla. 

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Löydät meidät myös Facebookista (Sastamalan seudun etsivä nuorisotyö). Ilmoitamme Facebookissa lomista ja muista poikkeuksista tavoittamisen suhteen.


Etsivät nuorisotyöntekijät Sastamala ja Punkalaidun

Taru Meriläinen puh. 040-1368313

Veera Korpela puh.  040 354 2382


Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sastamala.fiToimipisteemme sijaitsee työllisyyspalveluiden yhteydessä osoitteessa Asemakatu 15, Sastamala.  

Etsivän nuorisotyö toimii Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut ja sosiaalinen kuntoutus -toimintayksikön alaisuudessa. Etsivän nuorisotyön vastuuhenkilönä toimii työllisyyspalvelupäällikkö Tiina Leppäniemi. Yhteystiedot; etunimi.sukunimi(@)sastamala.fi, puhelin 040 668 3961.