Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Maaseutuelinkeinoviranomaispalvelut

Sastamalan kaupunki huolehtii EU:n ja kansallisen maatalouspolitiikan toteuttamisesta Sastamalan kaupungin, Hämeenkyrön kunnan ja Ikaalisten kaupungin alueella. 

Yhteistoiminta-alueen kunnat, palvelujen ostajana, ja Sastamalan kaupunki, (YTA Sastamala) palvelujen tuottajana ovat solmineet ostopalvelusopimuksen maaseutuelinkeinoviranomaispalveluiden tuottamisesta 1.1.2011 lukien.

Toiminta koskee kunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle kuuluvia hallinnollisia tehtäviä ja palveluita (Laki maaseutuelinkeinojen hallinnosta kunnissa 20.12.1991/1558 sekä siihen tehdyt muutokset ja viittaukset muissa säädöksissä.)

Maaseutuelinkeinoviranomaispalvelut toimivat isäntäkunta Sastamalan teknisten lautakunnan alaisuudessa, Maaseutuviraston ja Pirkanmaan ELY-keskuksen ohjauksessa ja valvonnassa.

Tärkeimmät tehtävät:

- Maataloustukihakemusten vastaanottaminen, käsittely, tallentaminen, hallinnollinen valvonta ja päätöksenteko sekä maksatuksien valmistelu.

- Maatilatalouden ohjaaminen ja sopimusten valvonta lainsäädännön ja valtion viranomaisten edellyttämien toimenpiteiden mukaisesti.

- Lausunnot muille viranomaisille, laitoksille ja maatalousyrittäjille.

- Tarkastus-, katselmus- ja arviointitoimitukset.