Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Yhteistyökumppaneille

Sastamalan kaupunki tarjoaa paikallisille harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa nuorille tarjoaville organisaatioille mahdollisuutta tarjota Nuorisopassiin maksuttomia etuja tai alennuksia organisaation toimintaan osallistumiseen.

Syyskuusta 2020 alkaen Nuorisopassin saavat käyttöönsä kaikki sastamalalaiset yläkouluikäiset nuoret. Laajennuksen myötä passin kohderyhmän koko kasvaa n. 830: neen, ja samalla passiin voidaan kohdentaa erilaisia tarjouksia eri ikäluokille.

Sastamalan kaupunki vastaa Nuorisopassin tarjousten päivittämisestä ja nuorten käyttöoikeuksien sekä tunnusten luomisesta. Itse passin kaupungille tuottaa porilainen Dyme Solutions Oy. Käytännössä passi toimii niin, että nuoret, jotka ovat oikeutettuja sen käyttöön saavat koulultaan tunnukset passiin ja lataavat Nuorisopassi -sovelluksen sovelluskaupasta mobiililaitteilleen. Passissa olevia etuja nuoret käyttävät esittämällä Nuorisopassista olevat edut paikassa, johon edut on myönnetty.

Mikäli organisaationne haluaa tarjota passiin jonkin edun, tulee organisaation olla yhteydessä nuorisopassin tukeen (tuki.nuorisopassi@sastamala.fi), joka vastaa tarjousten syöttämisestä passiin. Mahdolliset koronan tms. aiheuttamat muutokset tai rajoitukset organisaatioiden toimintaan ovat ymmärrettäviä ja yllättäviä. Mikäli organisaation ilmoittama tarjous tai etu peruuntuu tai muuttuu, siitä on hyvä ilmoittaa myös nuorisopassin tukeen pikimmiten.