Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Nuorisopassin edut

Nuorisopassin tietosuojaseloste

Yhteistyökumppaneille

Yhteystiedot

Nuorisopassi

Nuorisopassi on sähköinen matkapuhelimeen ladattava mobiilisovellus, johon voidaan ladata pääsylippuja erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin ja tapahtumiin tai vaikka lajikokeiluihin. Passin tavoitteena on innostaa nuoria löytämään mielekästä tekemistä vapaa-ajalleen, ja samalla esitellä Sastamalan ja lähialueiden harrastustarjontaa. Nuorisopassi -sovellus on ladataan sovelluskaupasta, ja siihen tarvittavat Office 365-tunnukset oppilaat saavat koulultaan, (poikkeuksena toisella paikkakunnalla opiskelevat oppilaat). Nuorisopassi sovellus vie puhelimesta tilaa n. 9 Mt.

Nuorisopassin sisältämiin harrastus- ja lajikokeiluihin sekä tapahtumiin osallistuminen tapahtuu vapaa-ajalla ja omalla vastuulla, eikä nuoria ole vakuutettu kunnan toimesta. Osallistujien on tärkeää noudattaa lajiin tai harrastukseen liittyviä turvallisuusohjeita.

Nuorisopassin käyttöönotto oppilailla

Sastamalaiset 7-9-luokkien oppilaat saavat Nuorisopassin käyttöönsä syyslukukauden alussa. Nuorisopassin käyttöönotto on vapaaehtoista ja se vaatii huoltajan luvan. Nuorisopassi sisältää oppilaan henkilötietoja. Nuorisopassin tietosuojaseloste löytyy Nuorisopassin tietosuojaseloste -välilehdestä. Alta löytyvät ohjeet siitä, kuinka passin saa käyttönsä:

Sastamalan kouluissa opiskelevat oppilaat:

Oppilaan huoltajat antavat luvan oppilastietojen siirtämiseen sähköisessä oppilastietojärjestelmä Wilmassa -olevan lupakyselyn kautta. (Huom. Lupa Nuorisopassin henkilötietojen siirtämisestä kysytään samalla lomakkeella, jolla mm. oppilaan kuvausluvat kysytään.)

Oppilaat kirjautuvat Nuorisopassiin Office 365-tunnuksilla ja salasanalla, jotka oppilas saa koulultaan.

Toisella paikkakunnalla opiskelevat Sastamalassa kirjoilla olevat oppilaat:

Oppilaan huoltajan tulee olla yhteydessä Nuorisopassin tukeen sähköpostitse (osoite: tuki.nuorisopassi@sastamala.fi) ja pyytää oppilaalle tunnuksia. Tämän jälkeen huoltaja saa sähköpostiin Wepropol-kyselylinkin, jossa kysytään tarvittavat nuoren henkilötiedot, ja nuori saa sähköpostiinsa tunnuksen Nuorisopassiin.

Huom.! Oppilastietojen siirtämisessä Nuorisopassiin on noin 1 viikon viive, eli  Nuorisopassi alkaa toimia noin viikon kuluessa siitä, kun huoltaja on antanut luvan tietojen siirtämiseen Nuorisopassiin.

 

Lisätiedot ja tuki osoitteesta: sähköpostitse tuki.nuorisopassi@sastamala.fi

 

 

 

logo