Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Nuorisopassin edut

Nuorisopassin tietosuojaseloste

Nuorisopassi

Nuorisopassi on sähköinen matkapuhelimeen ladattava mobiilisovellus, johon voidaan ladata pääsylippuja erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin ja tapahtumiin tai vaikka lajikokeiluihin. Passiin on myös mahdollista ladata matkalippuja. Passin tavoitteena on innostaa nuoria löytämään mielekästä tekemistä vapaa-ajalleen, ja samalla esitellä Sastamalan ja lähialueiden harrastustarjontaa. Nuorisopassi -sovellus on ladattavissa sovelluskaupasta 31.1.2020 alkaen.

Nuorisopassin sisältämiin harrastus- ja lajikokeiluihin sekä tapahtumiin osallistuminen tapahtuu vapaa-ajalla ja omalla vastuulla, eikä nuoria ole vakuutettu kunnan toimesta. Osallistujien on tärkeää noudattaa lajiin tai harrastukseen liittyviä turvallisuusohjeita.

Nuorisopassi -pilotin jatkuminen Sastamalassa, (päivitetty 13.5.2020)

Nuorisopassi -pilottia jatketaan syksyyn 2020 saakka nykyisillä 7.-luokan oppilailla, (eli syksyllä 8.-luokan oppilailla). Sastamalan kouluissa opiskelevat oppilaat kirjautuvat Nuorisopassiin Office 365-tunnuksilla ja salasanalla. Sastamalassa kirjoilla olevat, mutta toisella paikkakunnalla opiskelevat, kirjautuvat passiin heille sähköpostitse lähetetyn erillisen ohjeistuksen mukaan.

Jotta nuori saa Nuorisopassin käyttöönsä, huoltajan tulee myöntää lupa nuoren henkilötietojen siirtoon Nuorisopassiin. Lupa henkilötietojen siirtoon kysytään nyt toukokuussa uudelleen jokaisen nuoren kohdalla, sillä alkuperäinen lupa henkilötietojen siirtoon on voimassa vain toukokuun 2020 loppuun saakka. Sastamalan oppilaitoksissa opiskelevan oppilaan huoltajan tulee käydä toukokuun aikana myöntämässä lupa henkilötietojen siirtoon Wilmassa lomakkeet -välilehdestä löytyvään kyselyyn. Sastamalassa kirjoilla olevan, mutta toisella paikkakunnalla opiskelevan nuoren huoltajan tulee olla lupa-asiassa yhteydessä Nuorisopassin tukeen sähköpostitse: tuki.nuorisopassi@sastamala.fi

HUOM:

Oppilailla, joiden huoltaja on aiemmin kuluneen lukuvuoden aikana antanut luvan henkilötietojen siirtoon Nuorisopassiin, passi toimii 29.5.2020 saakka, jonka jälkeen oppilaan tunnukset lakkaavat toimimasta, mikäli huoltaja ei uusi lupaa henkilötietojen siirtoon.

Oppilailla, joiden huoltaja ei ole 4.5.2020 mennessä antanut lupaa henkilötietojen siirtoon Nuorisopassiin, passi ja sen tunnukset alkavat toimimaan vasta 1.6.2020 alkaen, mikäli huoltaja nyt antaa luvan.

Lisätiedot osoitteesta: www.sastamala.fi/nuorisopassi tai sähköpostitse tuki.nuorisopassi@sastamala.fi

Nuorisopassi löytyy instagramista nimellä SastamalanNuorisopassi.

Nuorisopassin edut, (päivitetty 3.6.2020)

Nuorisopassi sisältää maksuttomia ja edullisia lajikokeiluja sekä tapahtumalippuja. Koronaviruksesta johtuen Nuorisopassin etuja päivitetään säännöllisesti sen mukaan, kun palveluiden tarjoajat pystyvät järjestämään toimintaa ja avaamaan tilojaan.

Tällä hetkellä löydät passista:

  • Vinkkejä maksuttomiin äänikirjoihin ja elokuvien suoratoistopalvelu Kirjastokinoon
  • liikuntapalveluiden liikuntavinkit ja maksuttomat beac volley -vuorot
  • kolme maksutonta sulkapallovuoroa Vinkkiin
  • yksi maksuton kesäkurssi Sastamalan Opiston kesäkurssi valikoimasta. Katso kurssit ja ilmoittautumisohjeet Nuorisopassista
  • Maksuttoman kiipeilylipun Vuorisportin HighParkkiin, lippu voimassa 30.8.2020 saakka
  • Tiedot paikallisista suunnistusrasteista eli Tyrvisrasteista, rastit ovat maksuttomat alle 21-vuotiaille
  • Tiedot maksuttomista taidenäyttelyistä, museoista ja Pukstaavin pakohuoneesta

Tarjousten päivittäminen Nuorisopassiin

Mikäli yhdistyksenne tai yrityksenne haluaa tarjota Nuorisopassiin etuja kesä-ajalle ja alkusyksyyn tai päivittää aiempia tarjouksia, voitte olla yhteydessä perhepalvelukoordinaattori Tiina Haronojaan sähköpostitse: etunimi.sukunimi@sastamala.fi

Nuorisopassin tietosuojaseloste

logo