Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Vammalan torilla ja Häijäässä olevat infotaulut ovat kokeneet nyt muodonmuutoksen

Vammalan torin ja Häijään infotaulut on päivitetty Elämystauluiksi.Taulut ovat siirtyneet yritysten välisen liiketoimintakaupan myötä Aitovire Oy:n ylläpitoon. Infotaulut on päivitetty Sastamalan brändiväreihin, jotka ovat matkailun materiaaleista tutut vihreä ja oranssi. Taulut saivat pirteän ilmeen ja monet lähiseudun elämykselliset käyntikohteet ovat nyt esillä. Keskellä torin elämystaulua on Sastamalan keskustakartta. Aiemmin tyhjä Puistokadun puolelle näkyvä taustapuoli on saanut Tassulan ilmeen, joka on Mauri Kunnaksen näkemys vanhasta 60- luvun Vammalasta.

Kauppakeskus Häijään Äijän seinässä on koko Sastamalaa kuvaava piirroskartta, joka on matkailuesitteestä tuttu aluekartta.

Kolmas taulu on Löytötexin pihassa, se odottaa vielä vuoroaan ja mahdollista siirtoa toiseen paikkaan. Samassa pihassa on myös kaupungin oma infotaulu.

Kaupungin omat ruudut esittelevät Pirunvuoren Kivilinnan, Kaalisaaren, luontokohteita, pyöräilyreittejä, tapahtumakalenteria ja yleisemmin Visit Sastamalan sivustoa, jossa on monta eri kategoriaa nähtävyyksistä ruokapaikkoihin, ostoksiin ja majoitukseen. Ruuduissa on nettiosoite ja QR-koodi ohjaamassa lisätietojen äärelle. Paikallisia yrityksiä osallistui elämystaulun kunnostamiseen ostamalla näkyvyyttä Elämystaulun sisältöön AitoVire Oy:ltä.

Elämystauluissa on jouluun asti koettavana virtuaalinen Joulupukki. Pukin voi nähdä jo ennen joulua lataamalla maksuttoman AitoVire Oy:n Magic Experiences mobiilisovelluksen ja lukemalla sovelluksella Elämystaulusta löytyvän QR koodin. Joulupukki ilmestyy lisättynä todellisuutena ympäristöön ja sovelluksella voi ottaa kuvia ja videoita Joulupukin kanssa. Kuvia ja videoita voi halutessaan jakaa eteenpäin joulutervehdyksinä Sastamalasta.

 

Lisätietoja Teresa Herrero Vidfelt ja Minna Daffeh

Minna Daffeh
Innovation director
+358 50 407 3846
minna@aitovire.com

Teresa Herrero Vidfelt
yritysasiantuntija (matkailu ja tapahtumat)
Visit Sastamala / Sastamalan kaupunki
teresa.vidfelt@sastamala.fi
+358 (0)50 304 0485

Takaisin