Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Vanhan ajan joulumarkkinat perutaan tänäkin vuonna

Pukstaavin tapahtumasaliin ja pihapiiriin joulukuulle suunnitellut Vanhan ajan markkinat perutaan nopeasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Pelkän pienimuotoisen ulkotapahtuman järjestäminen ei ole kannattavaa ja sisätilojen osalta on vaikea pitää tiloja väljinä. Vanhan ajan markkinat on myös koko perheen tapahtuma, eikä alle 16 -vuotiailla ole käytössä koronapassia. Heikon rokotekattavuuden vuoksi tilaisuuden turvallisuutta ei voitaisi taata sisätiloissa.

Suuren suosion sekä myyjien että asiakkaiden joukossa saavuttaneita Vanhan ajan joulumarkkinoita on pidetty kirjakorttelissa vuodesta 2016 alkaen, 2017 markkinoille saatiin Työteekin toteuttamat kauniit joulukojut. Markkinat jouduttiin peruuttamaan myös viime vuonna, jolloin Sastamalan elinkeinopalvelut ja Vammalan yrittäjät toteuttivat jouluisten tilaisuuksien sijaan Osta joulu Sastamalasta -kampanjan nostamaan esille Sastamalan liike-elämää.

Matkailun ja Pukstaavin edustajat ovat pahoillaan tilanteesta. Pienempiä yksittäisiä joulumyyjäisiä on toistaiseksi suunnitteilla eri puolille Sastamalaa samallekin viikonlopulle 10. – 11.12.2021. Tapahtumia voi ilmoittaa ilmaiseksi Visit Sastamalan tapahtumakalenteriin www.visitsastamala.fi/tapahtumakalenteri Myös Sastamalan seimikatu järjestetään normaalisti, jolloin 1. adventista alkaen Marttilankadun ikkunat täyttyvät seimikuvaelmista.

Torikeskuksen jouluiseen pop -up myymälään voi kysyä paikkaa Yrittäjänaisilta sastamala@yrittajanaiset.fi tai Paula Vaara p. 044 230 2054. Vammalan torin kojuja voi varata torivalvojan kautta talviaikana ilmaiseksi (vain sähkö veloitetaan 6e/pv) Torivalvoja, p. 050 512 1684, www.sastamala.fi > palvelut > asuminen ja rakentaminen > yhdyskuntatekniikka > torit

ystävällisin terveisin,

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin & Sastamalan elinkeinopalvelujen puolesta, Teresa Herrero Vidfelt p. 050 304 0485

Takaisin