Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Kaupunki kerää kuntalaisilta konkreettisia näkemyksiä ja ajatuksia strategian päivittämisen pohjaksi

Miten Sastamalaa tulisi sinun mielestäsi kehittää?
Kaupunki kerää kuntalaisilta konkreettisia näkemyksiä ja ajatuksia strategian päivittämisen pohjaksi

Sastamalan kaupunki kerää maanantaina 13.9. avatulla strategiakyselyllä asukkaiden ja kaikkien kaupungin sidosryhmien näkemyksiä kaupungin kehittämisestä ja alkaneen valtuustokauden keskeisimmistä tavoitteista. Kyselyn tuloksia käytetään apuna kaupungin toimintaa keskeisimmin ohjaavan kaupunkistrategian päivittämisessä. Syksyn aikana päivitettävä strategia koskee vuosia 2022–2025.

- Strategiapäivitys tehdään nopealla aikataululla, ja siksi on erityisen tärkeää, että kuntalaiset osallistuvat kyselyyn ja tuovat näin omat näkemyksensä ja ajatuksensa valtuutettujen tietoon, kertoo kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg. Strategia luo suuntaviivat valtuuston työskentelylle ja se palastellaan konkreettisisiksi toimenpiteiksi vuosittain laadittavan talousarvion yhteydessä, Malmberg jatkaa.

Kaupunkilaisilta pyydetään konkreettisia ehdotuksia

Kuntalaiset pääsevät ottamaan kyselyn kautta kantaa muun muassa strategiatyössä aikaisemmin tunnistettuihin kaupungin sisäisiin vahvuuksiin ja heikkouksiin sekä toimintaympäristössä tunnistettuihin uhkiin ja mahdollisuuksiin. Tilaa on myös omille vaihtoehdoille, mikäli näkemykset eivät kohtaa aikaisemmin tehdyn SWOT-analyysin kanssa.

Lisäksi kuntalaisilta pyydetään konkreettisia tavoitteita ja päämääriä, joiden avulla Sastamala täyttäisi asetetut strategiset valinnat: 1) Hyvinvointia ja sykettä asumiseen ja elämiseen 2) Uudistuva kasvuympäristö tulevaisuuden tekijöille 3) Elinvoimaa työllä ja yrittäjyydellä.

Kyselyn viimeisessä osiossa kuntalaisia pyydetään arvioimaan toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja niiden vaikutuksia Sastamalan kaupungin näkökulmasta.

Pääset kyselyyn tästä.

Kysely on auki tiistaihin 28.9. kello 16 asti. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta lahjakortteja Tyrvään Pappilaan (arvo 50 €). Kyselyyn voi myös halutessaan vastata täysin anonyymisti.

Kyselyn toteuttaa Sastamalan kaupungin toimeksiannosta MDI.

 

Takaisin