Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalan kaupungin kuntavaalit 2021, valtuutettujen lukumäärä ja vaaliasiakirjojen vastaanotto

Sastamalan kaupungin valtuutettujen lukumäärä valtuustokaudella 1.8.2021–31.5.2025 on 43 jäsentä.

Kuluvan vuoden kesäkuun 13. päivänä toimitettavissa kuntavaaleissa Sastamalan kaupunginvaltuustoon valitaan neljäkymmentäkolme (43) valtuutettua ja heille säädetyt määrät varavaltuutettuja. Keskusvaalilautakunnalle tarkoitetut ehdokashakemukset ja muut ehdokkaiden asettamista koskevat asiakirjat voi antaa allekirjoittaneille keskusvaalilautakunnan puheenjohtajalle ja/tai sihteerille konsernilakimiehen virkahuoneessa Sastamalan kaupungintalolla hallintokeskuksessa (III kerros, huone 323) toukokuun 4. päivänä kello 13–16. Asiakirjojen tuojia pyydetään varaamaan aika puhelinnumerosta 040 652 9782 (sihteeri).

Ehdokashakemukset, jotka on jo 9.3.2021 mennessä jätetty keskusvaalilautakunnalle, ovat edelleen voimassa vaalien siirtymisestä huolimatta, ellei vaaliasiamies tee niihin muutoksia.

Ehdokashakemukset ja muut ehdokkaiden asettamista koskevat asiakirjat on puolueen vaaliasiamiehen, valitsijayhdistyksen asiamiehen tai heidän valtuutettunsa tai yhteislistan asiamiehen tuotava henkilökohtaisesti viimeistään toukokuun 4. päivään 2021 kello 16 mennessä taikka postitse lähetettäessä annettava postin kuljetettavaksi niin ajoissa, että ne edellä mainittuun määräaikaan mennessä saapuvat keskusvaalilautakunnalle. Asiakirjojen toimittaminen postitse tapahtuu lähettäjän vastuulla.

Sastamalan kaupungin keskusvaalilautakunnan käyntiosoite on Aarnontie 2 A ja postiosoite Sastamalan kaupungin keskusvaalilautakunta/Sastamalan kaupunki, PL 23, 38201 Sastamala sekä puhelinnumero 040 652 9782 (sihteeri). 

Sastamalassa 15. päivänä huhtikuuta 2021

SASTAMALAN KAUPUNGIN KESKUSVAALILAUTAKUNTA

 

Raija Hituri                                              Katja Arve-Salonen
puheenjohtaja                                        sihteeri

Takaisin