Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Alle 12-vuotiaiden ryhmäkokosuositukset puretaan myös Sastamalassa

17.02.2021

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina 16.2. vapauttaa alle 12-vuotiaiden harrastustoiminnan 10 henkilön ryhmäkokosuosituksesta. Sastamalan kaupunki on linjannut toimintaansa suositusten mukaisesti.

Vanhempien tulee vain saattaa lapset harrastamaan eikä jäädä sisätiloihin. Ohjausryhmä kuitenkin suosittelee, että mahdollisessa kilpailu- ja turnaustoiminnassa pysytellään Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Kilpailutapahtumat järjestetään ilman yleisöä.

Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa seuraavia ohjeita:

- 2 metrin turvavälit,

- toimintaan osallistutaan vain terveenä ja oireettomana,

- huolehditaan hyvästä käsihygieniasta,

- yli 12-vuotiaita koskee vahva maskisuositus.

Kulttuuripalvelut

Kulttuuritalo Jaatsin näyttelyt ovat avoinna normaalisti.

Liikuntapalvelut

Alle 12-vuotiaiden lasten ohjattu harrastustoiminta ilman ryhmäkoko rajoituksia kaupungin sisäliikuntatiloissa voidaan aloittaa 17.2.2021. Jäähallin osalta pelejä ja turnauksia ilman yleisöä voi järjestää viikolta 8, (22.2.2021) alkaen.

Liikuntapalvelut on seuroihin yhteydessä, ja pyytää seuroja vahvistamaan vuoronsa. Vapaa-aikakeskus Vinkin tilat ovat käytettävissä soveltuvin osin. Korvaavia tiloja selvitellään tarvittaessa.

Nuorisopalvelut

Nuorisotilat pysyvät suljettuina viikon 8 (22.-28.2.), tällöin verkkonuorisotila on auki.

Liikunta- ja Nuorisopalvelut järjestää talvilomaviikolla (vko 9, 1.-7.3.) ohjattua lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Liikuntapalveluiden toimintaan ilmoittautuminen www.kuntapalvelut.fi/sastamala ja nuorisopalveluiden toimintaan www.sastamalannuoret.fi

Sastamalan kirjastot

Kirjastot ovat auki ja lainaustoiminta jatkuu normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Myös omatoimiasiointi on käytössä ja kirjastoauto kulkee aikataulunsa mukaisesti. Ylimääräistä oleskelua kirjaston tiloissa tulee välttää, omat lainat voi tarkistaa myös verkkokirjastossa. Asiakaskoneet ja lehtienlukupaikat eivät ole käytössä. Palautusluukuista voi pudottaa aineistoa myös kirjaston ollessa auki. Pyydettäessä henkilökunta toimittaa varatut aineistot lainattuina myös ulos.

Sastamalan musiikkiopisto

Alle 12-vuotiaitten kohdalla ryhmäkokorajoitukset poistuvat, yli 12-vuotiaitten kohdalla noudatetaan edelleen 10 henkilön maksimiryhmäkokoa. Yli 20-vuotiaitten opetus jatkuu lähiopetuksena.

Sastamalan Opisto

Yli 20-vuotiaiden lähiopetus aloitetaan vaiheittain viikoilla 9 ja 10 pois lukien liikunnan ja tanssin kurssit. Aikuisten ryhmät saavat kokoontua korkeintaan 9 opiskelijan ryhmissä. Jos ryhmään on ilmoittautunut enemmän kuin 9 opiskelijaa, lähiopetuspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osa ryhmistä jatkaa etäopetuksena. Lähiopetusryhmiin mahtuville opiskelijoille ilmoitetaan tilanteesta myöhemmin. Liikunnan ja tanssin kurssien osalta rajoituksia ei toistaiseksi pureta.

 

____________________________________________

Lisätiedot: kasvatusjohtaja Pekka Kares,  040 532 7771

Takaisin