Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Maskisuositus 12 vuotta täyttäneille - Perusopetuksen tiedote huoltajille 13.1.2021

13.01.2021

THL on päivittänyt kansalaisille tarkoitettua maskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan vastedes 12 vuotta täyttäneille koulussa ja koulukuljetuksessa. Peruskoulussa maskisuositusta toteutetaan vuosiluokilla 6-9 riippumatta yksittäisten oppilaiden iästä. Pirkanmaan alueellinen pandemia ohjausryhmä on suositellut, että alueella noudatetaan THL:n suositusta. Sastamalassa noudatetaan pandemia ohjausryhmän suosituksia ja maskit otetaan kouluissa käyttöön maanantaista 18.1.2021 lähtien.

Koulut jakavat oppilaille maskit koulupäivien ja koulukuljetuksen ajaksi ja tiedottavat huoltajille ja oppilaille tarkemmin arjen käytännöistä niiden osalta. Oppilaita opastetaan koulussa maskien käyttöön. Lisäksi kotona on hyvä harjoitella maskien käyttöä. Oppilas voi halutessaan käyttää myös omia maskejaan. Tällöin huoltaja huolehtii, että oppilaalla on riittävä määrä maskeja päivän tarpeisiin.

Maskien käyttö kouluolosuhteissa vaatii opettelua ja käytäntöjen muokkaamista. Yhteinen vastuunkanto suositusten noudattamisessa voi osaltaan edesauttaa lähiopetuksessa jatkamista tartuntojen pysyessä hallinnassa.

Lisätietoja:

Koulunjohtajat ja rehtorit

Opetuspäällikkö Kati Heikkilä, kati.heikkila@sastamala.fi / 040 6482240

Takaisin