Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Nähtävilläolokuulutus, Tyrvään Pappilan ympäristön asemakaavan muutos

Kaupunginhallitus on päättänyt kokouksessaan 1.7.2019 asettaa nähtäville Tyrvään pappilan ympäristön asemakaavan muutosehdotuksen ja selostuksen liitteineen. Suunnittelualue käsittää Vammaskosken pohjoispuolen alueen, jolla sijaitsevat Tyrvään pappila, pappilan vanha kivinavetta, seurakuntatalo, kaksikerroksiset rivitalot ja kaksi nelikerroksista kerrostaloa.

Tavoitteena on mahdollistaa Tyrvään pappilan uusi käyttötarkoitus kulttuuripalveluiden tuottajana, kivinavetan uuden käytön mahdollistaminen museon muutettua sieltä pois, sekä mahdollistaa alueen toimintojen kehittyminen alueella tutkimalla lisärakentamisen mahdollisuuksia. Suunnittelualueen itäosassa kaavaa on muutettu vastaamaan toteutunutta tilannetta.

Tyrvään pappilan ympäristön asemakaavan muutosehdotus ja selostus liitteineen on nähtävillä osallisten kuulemista varten 10.7.–26.8.2019 yhdyskuntasuunnittelun tiloissa kaupungintalon 2. kerroksessa ja internetissä Sastamalan kaupungin kaavoituksen sivuilla www.sastamala.fi. Ehdotuksesta voi jättää muistutuksen kaupunginhallitukselle osoitettuina joko postitse osoitteella PL 23, 38201 SASTAMALA tai sähköpostitse osoitteella sastamala@sastamala.fi. Lisätietoja antaa kaavasuunnittelija Pinja Ahola, puh. 040 506 2520. 

Kaupunginhallitus

Takaisin