Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kulttuuripääkaupunki haun etkoilla 4.6. infotaan ja kerätään ideoita

Sastamalan kaupunki järjestää yhteistyössä Tampere 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunkihankkeen kanssa kaikille avoimen asukasillan tiistaina 4.6. kello 18.00 Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa. Tilaisuuden tarkoituksena on paitsi tiedottaa hankkeesta ja hakuprosessista, mutta myös kerätä ideoita.

- Kulttuuripääkaupunkihanke on Pirkanmaan yhteinen juttu  – mukana on Tampereen lisäksi 15 pirkanmaalaista kuntaa. Hanke kerää ideoita kaikista mukana olevista kunnista, ja näiden ideoiden ja ajatusten pohjalta luodaan kulttuuripääkaupunkihaun yhteiset teemat ja linjat. Hankkeen varsinainen ohjelma syntyy syksyllä 2019 pidettävissä, teemojen pohjalta järjestettävissä erillisissä työpajoissa, kertoo hanketta Sastamalan osalta koordinoiva kulttuuripalvelupäällikkö Päivi Mäki-Kerttula.

Kulttuuripääkaupunki 2026 -etkotilaisuudessa alustajina sekä ideoiden kerääjinä toimivat hankeorganisaation edustajat tuotantokoordinaattori Sipriina Ritaranta ja viestintätiimin jäsen Laura Aspelin sekä Sastamalan kulttuuripalvelupäällikkö Päivi Mäki-Kerttula. Ohjelmallisesta puolesta vastaa Tyrvää All Stars -yhtye. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kurkun kostukkeeksi tarjoillaan kahvit.

Tampere 2026 -etkot ovat kaikille asukkaille avoimia keskustelutilaisuuksia, joiden tarkoituksena on kerätä näkökulmia ja ideoita Tampereen kulttuuritarjonnan ja kulttuuripääkaupunkiohjelman kehittämiseen. Suomalainen kaupunki valitaan Euroopan kulttuuripääkaupungiksi seuraavan kerran vuodeksi 2026. Tampereen kulttuuripääkaupunkihaku toteutetaan yhdessä pääkuntakumppani Mänttä-Vilppulan ja Pirkanmaan kumppanikuntien kanssa. Kumppanikuntina hankkeessa ovat jo mukana Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Suomen aiempia kulttuuripääkaupunkeja ovat olleet Helsinki vuonna 2000 ja Turku vuonna 2011.

___________________________________________________________

Lisätietoja: kulttuuripalvelupäällikkö Päivi Mäki-Kerttula, 040 637 2443

Takaisin