Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sähköinen asiointi

Sastamalan kaupungintalo on avoinna työpäivinä kello 9.00 - 15.00.  
Puhelinvaihteen aukioloajat  ma-to klo 8-15.45 ja pe klo 8-15,  puh. 03 521 31.  

Kuntalainen voi asioida kaupungin kanssa myös sähköisesti, tehdä aloitteita, antaa palautetta ja kysyä kaupungin toiminnasta. Tämä käy helposti sähköpostilla sastamala@sastamala.fi tai palautelomakkeella.

Vastuu sähköisen viestin perillemenosta on lähettäjällä aivan samoin kuin postitse lähetetyn viestin suhteen. Asioitaessa sähköisesti viranomaisella on kuitenkin velvollisuus ilmoittaa lähettäjälle viestin vastaanottamisesta. Ellei tällaista ilmoitusta kohtuullisessa ajassa tule, voi viestin lähettäjä päätellä, ettei viesti ehkä olekaan mennyt perille. Kannattaa myös huomata, ettei viranomaisen ilmoitus viestin saapumisesta ole samalla kannanotto myös sille, että asia olisi tullut viranomaisessa myös vireille. 

Sähköiset lomakkeet

Varhaiskasvatuksen sähköiset lomakkeet sekä sähköiset päätökset (sijoituspäätös, maksupäätös)
Varhaiskasvatuksen päivähoitohakemus ja esiopetukseen ilmoittautuminen 
Varhaiskasvatuksen hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen
Käyttöohje huoltajille Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen
Sähköiset päätökset

Vuokra-asuntohakulomake  
Rakennuslupahakemus 

Sähköiset terveyspalvelut

Terveyspalvelut 

Sähköinen ajanhallintapalvelu 
Sotesin suun terveydenhuollon sähköisen ajanhallintapalvelun avulla voi siirtää, peruuttaa ja tarkistaa aikoja. Palvelu on Internetissä toimiva asiointipalvelu, jossa asiakas pystyy hallitsemaan omia sekä huollettaviensa hammashoidon aikoja. Siirtäminen ja peruuttaminen pitää tehdä vähintään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Palvelu on maksuton.

Valtion asiointipalveluja

Suomi.fi:n ohjeet asiointiin
Tietoa asioinnin mahdollisuuksista ja edellytyksistä. Sivuilla myös linkkejä yli 20:n valtion eri viranomaisen, mm. verohallinnon, maistraatin ja Kelan asiointipalveluihin.
valtion sähköisiä lomakkeita doc- ja pdf-muodoissa. Haku lomakkeen, sen käyttötarkoituksen tai viraston nimellä.

KELA asiointipalvelut
Lapsiperheille, työttömille, asumistuen saajille, sairauspäivärahan hakijoille, eläkkeensaajille, vammaistuen ja kuntoutuksen hakijoille. 

Lupapiste.fi
On Sastamalassa käytössä oleva asiointipalvelu, jossa voit hakea rakentamisen lupia ja hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin sähköisesti. Lupapiste on aina auki ja voit edistää asiointiasi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Verohallinnon ePalvelut
Henkilöasiakkaille ja yritysasiakkaille.

Poliisi
Varaa aika poliisin lupapalveluihin, tee sähköinen rikosilmoitus.

Maistraatti
Sähköinen ajanvaraus: julkisen notaarin, kaupanvahvistajan, holhoustoimen asiakkaille, avioliitto- ja parisuhdeasiat, veneen rekisteröinti. Sähköinen muuttoilmoitus.

Palkka.fi
Pientyönantajille ja kotitalouksille sekä järjestöille, jos työntekijämäärä on 1-5. Voit laskea työntekijän palkan sivukuluineen, tehdä tarvittavat ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille ym.