Takaisin ajankohtaisiin
25.11.2022 | Nuoriso

Sykerockin palautekyselyyn voi vastata, vaikka ei olisi osallistunut tämän vuoden Sykerock-tapahtumaan. Sykerockin palautekysely on auki 11.12.2022 asti.
Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevasta linkistä

Sykerockin 2022 palautekysely

tai kopioimalla kyselyn verkko-osoitteen tästä:
https://link.webropolsurveys.com/S/1C9525D38FA0FCBE

Kaikkien palautekyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 5 x 50 € lahjakorttia. Voittajiin ollaan yhteydessä viikolla 50.

Tiedote Sykerockista

Vihdoin koronavuosien jälkeen päästiin nauttimaan Sykerockin livetunnelmasta yleisön kanssa! Järjestyksessään 13. Sykerock järjestettiin Vexve Areenalla la 19.11.2022 klo 17.30-23, vain yksi vuosi on jäänyt välistä koronan takia ja viime vuonna tapahtuma jouduttiin striimaamaan Vexve Areenalta ilman yleisöä niin ikään koronarajoitusten vuoksi. Sykerock on nuorisovaltuuston järjestämä vuotuinen musiikkitapahtuma, joka toimii Sastamalan lasten ja nuorten kulttuuriviikkojen päätöstapahtumana.

Kaikkiaan Sykerock tanssitti tänä vuonna noin 450 kävijää. Sastamalan nuorisovaltuusto järjesti Sykerockin yhteistyössä liikunta- ja nuorisopalveluiden, Huittisten nuorisovaltuuston sekä paikallisten yritysten kanssa.

Tänä vuonna Sykerockissa nähtiin yksi yllätysesiintyjä – Varomato, joka on myös räpin tuore Suomen mestari. Varomato esiintyi paikallisen rap-artistin Riskin kanssa. Sykerockissa nähtiin myös Lauri Haav sekä Etta. Lisäksi tapahtumassa piti esiintyä Blacflaco, mutta nuorisovaltuustosta riippumattomista syistä Blacflaco joutui perumaan keikkansa.

Tapahtuma sujui hyvin peruutuksesta huolimatta. Vaikka pettymys oli suuri, muiden artistien huippuvedot onneksi helpottivat tilannetta. ”Todella harmittava tapaus, onneksi näin ei ole käynyt aiemmin ja toivottavasti ei käy enää uudelleen. Meillä oli kova huoli siitä, miten yleisö suhtautuu asiaan.” Nuorisovaltuutetut kommentoivat tapahtuman jälkeen.

Nuorisovaltuusto kerää ensi vuotta varten palautetta Sykerockista, niin artisteista kuin kuin järjestelyistäkin. ”Ensi vuonna haluamme panostaa Sykerockin järjestämiseen vielä enemmän tämän pienen vastoinkäymisen takia!”

Sykerockin löytötavarat

Sykerockin löytötavaroita voit tiedustella arkisin Tytiltä, 0400 229 147 tai tytti.peurala(a)sastamala.fi