Takaisin ajankohtaisiin
22.11.2023 | Kuulutukset

Mouhijärven maisemakylien Wähätiisalan asemakaavan osan muutos luonnos

Ympäristölautakunta on päättänyt asettaa nähtäville Mouhijärven maisemakylien Wähätiisalan asemakaavan osan muutosluonnoksen. Suunnittelualue sijaitsee Kirkkoniitynkadun varrella ensimmäisessä maisemakylässä. Tavoitteena on osoittaa neljä uutta erillispientalotonttia valmiin infran äärelle.

Mouhijärven maisemakylien Wähätiisalan asemakaavan osan muutosluonnos on nähtävillä osallisten kuulemista varten 22.11.2023 – 22.12.2023 yhdyskuntasuunnittelun tiloissa kaupungintalon 2. kerroksessa, Tampereentie 5, Sastamala ja internetissä Sastamalan kaupungin kaavoituksen sivuilla www.sastamala.fi. Luonnoksesta voi jättää mielipiteitä ympäristölautakunnalle osoitettuina joko postitse osoitteella PL 23, 38201 SASTAMALA tai sähköpostitse osoitteella sastamala@sastamala.fi.

Lisätietoja antaa kaavoitusarkkitehti Pinja Ahola, puh. 040 506 2520

Opetustoimintaa palvelevien rakennusten korttelialueen osan kumoaminen Kiviniementien varrella ehdotus

Ympäristölautakunta on päättänyt asettaa nähtäville Opetustoimintaa palvelevien rakennusten korttelialueen osan kumoaminen Kiviniementien varrella -asemakaavan kumoamisehdotuksen. Tarkoituksena on kumota asemakaavaa Kiviniementien varrelta. Kumottava asemakaavan osa on opetustoimintaa palvelevien rakennusten korttelialuetta.

Opetustoimintaa palvelevien rakennusten korttelialueen osan kumoaminen Kiviniementien varrella -asemakaavan kumoamisehdotus on nähtävillä osallisten kuulemista varten 22.11.2023 – 22.12.2023 yhdyskuntasuunnittelun tiloissa kaupungintalon 2. kerroksessa, Tampereentie 5, Sastamala ja internetissä Sastamalan kaupungin kaavoituksen sivuilla www.sastamala.fi. Ehdotuksesta voi jättää muistutuksia ympäristölautakunnalle osoitettuina joko postitse osoitteella PL 23, 38201 SASTAMALA tai sähköpostitse osoitteella sastamala@sastamala.fi.

Lisätietoja antaa paikkatietoinsinööri Tatu Sundqvist, puh. 040 579 0251

Ympäristölautakunta