Takaisin ajankohtaisiin
26.1.2023 | Kesätyötori

Etsitkö kivaa kesäduunia ja kiinnostaako sinua kaupan ala? Kesätyöpaikkoja on tarjolla ämpärikaupalla Tokmannin myymälöissä ja puutarhamyymälöissä ympäri Suomen!

Myymälän työpäivät ovat vauhdikkaita, joissa kaikille riittää tekemistä. Kesätyö myymälässä tarjoaa monipuolisia työtehtäviä, mielenkiintoisia asiakaskohtaamisia sekä mukavia ja kannustavia työkavereita. Tämä työ sopii sinulle, jolta löytyy reipas asenne, palveluhenkisyyttä, ja halua oppia uutta.

Puutarha-alaa opiskeleville ja kokeneemmillekin viherpeukaloille suosittelemme puutarhamyymälöiden kesätöitä. Lähimmän puutarhamyymälän voit tarkistaa myymälähaustamme https://www.tokmanni.fi/stores.

Kesätyötehtävät voivat vaihdella myymälöittäin, mutta pääset tekemään ainakin näitä:

-Myymälän saapuvien kuormien purkua

-Tuotteiden hyllytystä ja esillelaittoa

-Asiakaspalvelua

-Kassatyöskentelyä

-Myymälän siisteydestä huolehtimista

Puutarhakesätyöt sisältävät näiden lisäksi myös kukkien ja kasvien hoitoa sekä asiakaspalvelua puutarhamyymälän tuotteisiin liittyen.

Huomioithan tämän: työt ajoittuvat useimmiten touko-syyskuun välille, joten kerrothan hakemuksessasi, mikäli voit tehdä yksittäisiä vuoroja jo keväällä. Puutarhamyymälöissä työt voivat alkaa jo maalis-huhtikuussa. Kesätyöpaikat ovat määräaikaisia ja viikkotyöaika vaihtelee myymälästä riippuen. Työ on vuorotyötä (klo 6-22 välillä) ja työvuoroja on myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

Voit olla etsimämme työkaveri, jos sinulla on:

-Reipas ja positiivinen asenne

-Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä

-Oppimishalua kaupan alaa ja myymälätyötä kohtaan

-Mahdollisuus työskennellä myymälän aukioloaikojen mukaisesti

-Puutarha-alaan liittyvää osaamista: valitsethan tällöin hakulomakkeelta puutarhakesätyöt.

Kesätyöpaikat on suunnattu pääosin 18 vuotta täyttäneille, mutta joihinkin myymälöihin voidaan palkata myös 17-vuotiaita.

Aiempi kokemus tai koulutus kaupan alalta ei ole edellytys, sillä perehdytämme jokaisen uuden työkaverimme tehtäviinsä. Tärkeintä meille on positiivinen asenteesi ja oma-aloitteisuutesi. Meillä moni nykyinen myymäläpäällikkö on aloittanut Tokmanni-uransa kesätyöntekijänä.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kampanjan periaatteisiin. Arvostamme jokaista kesätyöntekijää ja haluamme tarjota tasavertaisen kohtelun, hyvän perehdytyksen, luotettavan esihenkilön, merkityksellisen työn, kohtuullisen palkan ja tukea hyvinvointiin.

Lisätietoja hausta:

Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen, sillä emme huomioi sähköpostiin lähetettyjä hakemuksia. Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi (kurkkaa myös roskapostit).

Käymme hakemuksia läpi alkuvuoden ja -kevään aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille valintapäätökset viimeistään loppukeväästä. Vastaathan myös 02-alkuisiin numeroihin ja kurkkaat sähköpostisi (myös roskapostit).

Linkki hakemukseen

hakuaika päättyy 16.2.2023