Takaisin ajankohtaisiin
26.1.2023 | Kesätyötori

Sorjan kesäsiirtola Sastamalan Karkussa hakee ensi kesän leireilleen kolmea ruoka- ja puhdistuspalvelutyöntekijää.

Ruoka- ja puhdistuspalvelutyöntekijät tekevät kaikkia keittiön töitä ja leirikeskuksen siivousta selkeän tehtävälistan mukaisesti esimiehen ja apulaisesimiehen ohjauksessa. Erilaisten erityisruokavalioiden huomioon ottaminen on jokapäiväistä! Keittiöhenkilökunta valmistaa päivittäin: aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala n. 70 hlö:lle. Siivousvuorossa oleva huolehtii leirikeskuksen perussiivouksesta.

Arvostamme aloitettuja restonomi- tai kotitalousalan opintoja, kokemusta keittiö- tai siivoustyöstä, sekä hyvää ruoanvalmistustaitoa ja ripeää sekä positiivista työotetta tiimissä. Työhön valituilta pyydetään salmonellatodistus.

Leiriajat ovat työaikaa ja leirien välipäivät vapaapäiviä. Työaika (8h) koulutus- ja siivouspäivillä on klo 8-16. Leiripäivinä työaika sijoittuu keittiön päivittäiseen toiminta-aikaan klo 7-22 välille. Tarkemmat tiedot leiripäivistä www.sorjanleirit.net

Ruoka- ja puhdistuspalvelutyöntekijän palkka koko kesältä on 3000€.

Idyllisessä Sorjassa voi majoittua leirien aikana ja nauttia leirikeskuksen ympäristöstä.

työvuorot klo 7-23.00

Työssä vaadittavat ammattikortit tai luvat

  • Hygieniapassi

Hakuohjeet

Hakemukset ja ansioluettelot ilman todistusjäljennöksiä voit lähettää osoitteeseen keittio@sorjanleirit.net 31.1.2023 mennessä. Talleta ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi siten, että liitteen otsikossa näkyy nimesi.

Minna Vanhala

040-5539153 / keittio@sorjanleirit.net

www.sorjanleirit.net