Takaisin ajankohtaisiin
10.1.2024 | Kesätyötori

Työn kuvaus

Securitas on valtakunnallinen turvallisuusalan suuri toimija. Haemme nyt vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Länsi-Pirkanmaan alueelle (Sastamala, Hämeenkyrö, Ikaalinen ja Parkano).

Meillä voit työskennellä

Piirivartijana

Myymälävartijana

Aulavartijana

Paikallisvartijana

Järjestyksenvalvojana

Eripituiset työsuhteet sijoittuvat joustavasti kesän ajalle. Ennen kesää ja kesän jälkeen tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivalla tavalla.

Pätevyydet

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutusta, me tarjoamme tarvittavat koulutukset.

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi.

Vartijana tai järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työsi tueksi saat mahtavan ja asiantuntevan työporukan lisäksi myös suuren konsernin edut, kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.

Lisätiedot

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat lisäinfoa, laita sähköpostia osoitteeseen jessica.putaja@securitas.fi tai voit myös soittaa Jessicalle puh. 040 353 4837

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan Instagramissa ja Facebookissa:

https://www.instagram.com/securitassuomi/

https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Linkki hakemukseen