Takaisin ajankohtaisiin
26.1.2023 | Kesätyötori

Haemme Satakunnan Osuuskauppaan alle 18-vuotiaita koululaisia palkalliseen KESÄHARJOITTELUUN. Harjoittelijan tulee olla tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttävä peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen tai ammattistarttilainen.

Kesäharjoittelun piiriin kuuluvat ne nuoret, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä kaupan tai ravintola-alalla, lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia koulun TET- tutustumisjaksoja.

Kesäharjoittelun kesto on yleisimmin kaksi viikkoa/10 työpäivää. Työvuorot sijoitetaan maanantai-perjantai ajanjakson päivävuoroihin. Päivittäinen työaika on enintään 6 tuntia.

Tarjoamme kesäharjoittelijoille:

– mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin

– käytännön työkokemusta ja harjoittelijapalkan

– mahdollisuuden tämän harjoittelun myötä työllistyä myös myöhemmin

Odotamme kesäharjoitteluun hakijoilta:

– innostusta ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin

– iloista ja hymyilevää asiakaspalveluilmettä

– halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Hae kesäharjoitteluun su 12.2. mennessä!

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset asiakasomistajat. Tehtävämme on tuottaa asiakasomistajillemme palveluita ja etuja. Toimimme marketkaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa on alueensa suurin yksityinen työnantaja, ja savuton työpaikka. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää.

30 h/viikossa

Linkki hakemukseen