Takaisin ajankohtaisiin
26.1.2023 | Kesätyötori
Sastamalan kaupungin logo

Sastamalan kaupungin puistotoimi ja tilakeskus hakevat kaudelle 2023 KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja viheralan opiskelijoille.

Puistotoimen tehtävänä on Sastamalan kaupungin viheralueiden ja leikkipaikkojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Tilakeskuksella kausityöntekijöiden työtehtävät ovat kaupungin omistamien kiinteistöjen piha-alueilla. Toiminta-alueemme on koko Sastamalan kaupunki taajamineen.

Työtehtävät ovat alalle ominaisia vaihtelevia vihertöitä, kuten nurmikon leikkuuta, haravointia, rikkakasvien kitkentää, vieraslajien torjuntatöitä, roskien siivousta viheralueilta, yksi- ja monivuotisten kasvien istutusta ja hoitoa, sekä pensaiden hoitoleikkauksia. Teemme myös mm. raivauksia ja rakennus- ja korjaustöitä. Työ on ajoittain kiireistä, vaativaa ja fyysisesti raskasta. Ulkotöitä tehdään vaihtelevissa sääoloissa, sateella ja paisteella.

Kausityöt alkavat maalis-toukokuussa. Työsuhteen kestosta sovitaan erikseen, mutta maksimissaan se kestää kuusi kuukautta.

Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias. Alan koulutus, aikaisempi kokemus alalta, kasvituntemus sekä koneiden käyttö- ja huoltotaito katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme työhön sitoutumista, yhteistyökykyä, reipasta mieltä sekä viihtymistä ulkotyössä.

Edellytämme voimassa olevaa tieturva 1-korttia. Voimassa oleva ajokortti katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen TS:n mukaisesti. Työtehtävissä noudatetaan koeaikaa. Sastamala on savuton työpaikka.

Saat monipuolista työkokemusta, hyvässä ja kannustavassa työilmapiirissä.

Hakemukset tulee lähettää 22.2.2023 kello 12.00 mennessä

Linkki hakemukseen

Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Lisätietoja antaa kaupunginpuutarhuri Suvi Isosävi arkisin klo 9-15 p 040-668 6227.