Takaisin ajankohtaisiin
26.1.2023 | Kesätyötori

Sastamalakoti etsii lähihoitajia ja hoiva-avustajia määräaikaisiin sijaisuuksiin, keikkatyöhön ja kesätöihin.

Työntekijöiltämme toivomme lämmintä, asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä ajattelua, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä kykyä kehittää työtä ja toimintaa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitaja- ja hoiva-avustajaopiskelijat.

Tervetuloa iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!

Sastamalakoti on v. 1963 perustettu yksityinen, voittoa tavoittelematon ikäihmisten palvelukoti. Sastamalakodissa tarjotaan tehostettua ympärivuorokautista hoivaa sekä senioritukiasumista. Meille on mahdollista hakeutua asukkaaksi myös lyhytaikaisesti, esimerkiksi omaishoidon vapaan ajaksi tai intervallijaksolle.

Tavoitteemme on olla Sastamalassa ja lähikunnissa tunnettu ja arvostettu hoivapalveluiden tuottaja ja tarjota asukkaillemme laadukasta, yksilöllisistä tarpeista lähtevää hoivaa turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Työtämme ohjaavat Sastamalakodin arvot: itsemääräämisoikeuden tukeminen, oikeudenmukaisuus, yksilöllisyys, turvallisuus, yhteisöllisyys ja sosiaalisten suhteiden tukeminen. Teemme työtä kuntouttavalla työotteella.

Sastamalakodin moniammatilliseen työryhmään kuuluu sairaanhoitajia, sosionomi, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja hoivatyöntekijöitä. Talon oma kuntoutus- ja vapaa-ajan ohjaaja vastaa asukkaiden viriketoiminnasta ja kuntoutuksesta. Ruokahuollon toteuttaa omavalmistekeittiön henkilökunta, ja siivouksesta ja tilojen viihtyisyydestä vastaavat talon omat laitoshuoltajat.

Työnantajana Sastamalakoti haluaa panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtyvyyteen ja tarjoaa työntekijöilleen hyvät tyky-edut, kilpailukykyisen palkan, monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhönsä ja kehittää itseään ammatillisesti. Työvuorosuunnittelulla pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Milla Musakka

milla.musakka@sastamalakoti.fi +358505052721

www.sastamalakoti.fi