Takaisin ajankohtaisiin
30.1.2023 | Kesätyötori

Kesätyö, lähihoitaja/lähihoitajaopiskelija, Mainiokoti Marttilanharju, Sastamala

Tule joukkoomme rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Marttilanharjuun, Sastamalaan!

Haemme lähihoitajaa/lähihoitajaopiskelijaa kesätyöhön, pieneen 30 paikkaiseen yksikköömme.

Mainiokoti Marttilanharju tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Yksikkö sijaitsee Sastamalan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tiimissämme viihtyy positiivisen asenteen omaava ja asioihin oma-aloitteisesti tarttuva henkilö. Toivomme, että haet meille kesätöihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kiinnostus toimia ikääntyneiden kanssa.

Työ on 3-vuorotyötä, tai opiskelijan kohdalla 2-vuorotyötä.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Palkkaus: yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen G15-G19C (opiskelijalla osaamispisteiden määrän mukaan)

Hae tehtävää 31.3.2023 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta tai ole yhteydessä sähköpostilla minna.kollin@mainiokodit.fi

Kerron mielelläni lisää:

Yksikön johtaja Minna Kollin

040 186 6857 arkisin klo 9-16

Sen tuntee, kun tulee kotiin!

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Linkki hakemukseen