Takaisin ajankohtaisiin
26.1.2023 | Kesätyötori

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Kiviniityn Kotieläinpuisto hakee kesätyöntekijöitä kahvilatyöhön Sastamalaan.

Työhön kuuluu valmiiden kahvilatuotteiden paistaminen ja esillepano, kassatyöskentely, tiskaaminen, kahvilan puhtaanapito ja siivous, tukkukuormien vastaanotto ja hyllytys sekä muut kahvilatyöhön kuuluvat tehtävät. Lisäksi kahvilatyöntekijät toimivat osan työvuoroista lipunmyynnissä sekä halutessaan myös valvontatehtävissä lasten leikkialueella.

Etsimämme kesätyöntekijä on oma-aloitteinen ja viihtyy sosiaalisissa asiakaspalvelutilanteissa sekä kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityötaitoja ja työtä pelkäämätöntä asennetta, koska etenkin hyvällä säällä saattaa olla paljon asiakkaita palveltavana.

Aiempi työkokemus kahvilatyöstä tai saman tyyppisistä työtehtävistä sekä alan koulutus ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työt alkavat viimeistään toukokuun lopussa perehdytyksellä kahvilatyöhön ja kahvila avataan 5.6.2022. Työt jatkuvat kesäkauden ajan, elokuun loppuun asti.

Työvuorojen pituus on noin 6-8 tuntia ja työt ajoittuvat yleensä välille 9:00-19:00 (porrastettu työaika). Kahvila on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työ on osa-aikaista, mutta ainakin heinäkuussa tunteja on tarjolla lähes täysiaikaisesti.

Palkka on työssä noudatettavan maaseutuelinkeinojen työehtosopimuksen mukainen, 10,30€/h.

Hakuaika on 17.1.2023-12.2.2023.

Lähetä työhakemus ja ajantasainen CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@kiviniitty.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Leino, 0405821406 tai sähköpostitse rekry@kiviniitty.fi