Takaisin ajankohtaisiin
26.1.2023 | Kesätyötori

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Kemiran Äetsän (Sastamala) tehtaalla valmistetaan natriumkloraattia, hieno- sekä vesikemikaaleja. Toimipaikalla työskentelee kaikkiaan noin 110 henkilöä Kemiran palveluksessa.

Haemme toimipaikalle kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Kunnossapito & sähköautomaatio (2 mek.KP tehtävää ja 1 S&A tehtävä)

Kunnossapito- ja sähköautomaatiotöissä pääset käytännössä kokemaan teollisuuden tuotantolaitteiden korjaavaa ja ennakoivaa kunnossapitoa. Perehdyt koneiden, moottoreiden ja prosessilaitteiden huoltoon laaja-alaisesti. Työaikamuotona normaali päivätyö.

Tuotantotyö (13 tehtävää)

Tuotannossa pääset työskentelemään mm. prosessilaitteiden parissa, pakkaustoiminnoissa, laitteiden kunnonvalvonnassa sekä huoltoseisakkitöissä. Työaikamuotona päivätyö tai vuorotyö työtehtävästä riippuen (vuorotöiden osalta aloitus mahdollista jo huhtikuussa).

Laboratorio (1 tehtävä)

Laboratoriotyössä pääset tekemään erilaisia mittauksia sekä analyysejä tuotannon tarpeisiin. Työaikamuotona normaali päivätyö.

Varasto (1 tehtävä)

Varastossa työnkuva on todella monipuolinen. Varastotyöhön kuuluu mm. tavaran vastaanotto, lähetys sekä tarkastus, työkalujen lainausjärjestelmän ylläpito sekä reipas asiakaspalvelu. Työaikamuotona normaali päivätyö.

Tarvitset:

Prosessiteollisuuden, logistiikan, teollisuuden kunnossapito- tai laboratorio-opintoja.

Energisyyttä ja joukkuepelitaitoja.

Positiivista asennetta elämään.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen työn turvallisessa työympäristössä.

Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.

Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.

Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Lummio, puh. 040 583 0502 (arkisin klo 14-16) tai marko.lummio@kemira.com

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.com/careers Open positions -osion kautta 12.2.2023 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Mainitse hakemuksessasi myös mistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2021 Kemiran liikevaihto oli noin 2,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

www.kemira.com