Takaisin ajankohtaisiin
26.1.2023 | Kesätyötori

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Kemiran Äetsän (Sastamala) tehtaalla valmistetaan natriumkloraattia, hieno- sekä vesikemikaaleja. Toimipaikalla työskentelee kaikkiaan noin 110 henkilöä Kemiran palveluksessa.

Haemme Äetsän toimipaikalle logistiikkaspesialistia kesäksi 2023. Työaikamuotona on normaali päivätyö. Logistiikkaspesialistin tehtäviin kuuluvat tulo- ja lähtölogistiset toiminnot, kuten tehdasalueen lähetyksien kirjaaminen, dokumentointi ja valvonta sekä kuljetusdokumenttien hallinnointi. Toimituksien (tuotteet, raaka-aineet) sujuvuuden varmistaminen yhdessä tuotanto-, osto- sekä myyntiorganisaatioiden kanssa.

Tarvitset:

Kauppallisen tai logistiikan alan opintoja.

Ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä.

Energisyyttä, joukkuepelitaitoja sekä tahtoa saattaa asiat päätökseen.

Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta elämään.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen ja haastavan työn turvallisessa työympäristössä.

Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.

Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.

Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Outi Haapasaari (p. 050 4069160) arkisin klo 10 – 14.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.com/careers Open positions -osion kautta 12.2.2023 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2021 Kemiran liikevaihto oli noin 2,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

www.kemira.com

Linkki hakemukseen

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Outi Haapasaari (p. 050 4069160) arkisin klo 10 – 14.