Takaisin ajankohtaisiin
30.1.2023 | Kesätyötori

Onko sinulla vielä hakusessa kesätyöpaikka? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä päihdekuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Marjalinnaan lähihoitajaa tai muun soveltuvan koulutuksen omaavaa henkilöä kesäksi joukkoomme! Lue lisää alta ja hae meidän kesätyöntekijäksi vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Koti Marjalinna työpaikkana

Koti Marjalinna on Sastamalassa sijaitseva 30-paikkainen, kodinomainen kuntoutus- ja asumispalveluyksikkö päihdeongelmaisille. Meillä saat työsi tueksi huumorintajuisen ja lämminhenkisen tiimin, jolta voi aina tarvittaessa kysyä apua. Mielenkiintoinen ja haastava työ tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittää ammatillista osaamistasi. Meillä jokaisella on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan osana moniammatillista työryhmää.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen sekä ohjaavaa että hoidollista työtä. Koulutuksestasi riippuen esimerkiksi lähihoitajana vastuullisesi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelut ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa avustaminen.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä mutta myöhemmin myös yövuorojen teko on mahdollista ja suotavaa. Sovimme yhdessä tarkan ajan kesätyön kestolle sekä aloitusajankohdalle! Sovimme myös yhdessä työtuntien määrästä. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Parasta kesäseuraa! Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien ja omaperäisten alan ammattilaisten kanssa. Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä asukkaidemme kanssa. Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja voit hyödyntää omia mielenkiinnonkohteitasi esimerkiksi toiminnan suunnittelussa.

Parasta työssä on sen vaihtelevuus ja erilaisten asiakkaiden kohtaaminen ja meillä sinä saat mitä mahtavimmat työkaverit, asukkaat sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta päihdekuntoutujien parissa.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu sosiaali-ja terveysalan soveltuva tutkinto (esimerkiksi sosionomi), voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi mielenterveys – ja päihdekuntoutujien parissa!

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävää liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marjatta Jaakkola, puh. 050 572 3111, marjatta.jaakkola@esperi.fi.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.
Tutustu Koti Marjalinnaan tästä.

Linkki hakemukseen