Takaisin ajankohtaisiin
30.1.2023 | Kesätyötori

Haluatko viettää tulevan kesän tehden merkityksellistä työtä kehitysvammaisten asiakkaiden parissa? Tule meille työkaveriksi!

Haemme nyt Esperi Liekolakotiin kesätyöntekijää sijaisuuteen kesän ajaksi. Koulutukseltasi voit olla sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi tai alan opiskelija. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Liekolakoti työpaikkana

Liekolakoti on kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö Sastamalan keskustassa. Liekolakoti tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista (15 asukaspaikkaa), palveluasumista (3 asukaspaikkaa) sekä työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Yhdessäolo ja mielekäs tekeminen ovat keskeisessä roolissa Liekolakodissa. Monipuoliset aktiviteetit, erilaiset juhlat sekä retket tekevät asumisesta mielekästä. Meillä sinua odottaa työyhteisö, jossa on tekemisen meininki ja asukkaat työn keskiössä.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Kesätyöntekijänä olet vuorossa asukkaitamme varten. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työtehtäviisi kuuluu asukkaan kokonaisvaltainen hoiva- ja hoitotyö, arjen askareiden tekeminen yhdessä asukkaiden kanssa sekä aktiviteettien järjestäminen asukkaille. Työ on vuorotyötä ja työsuhteen tarkasta kestosta sekä aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on soveltuva sosiaali-ja terveysalan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi kehitysvammaisten parissa!

Aiempi työkokemus kehitysvammaisista ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on kiinnostus kehitysvammatyöhön ja sen kehittämistä kohtaan. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen.

Hae tehtävää 31.3. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa vs. yksikönpäällikkö Eija Järvinen 050 5703101, eija.jarvinen@esperi.fi.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Esperi Liekolakodin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Linkki hakemukseen