Takaisin ajankohtaisiin
30.1.2023 | Kesätyötori

Haetko kesätyöpaikkaa, jossa saat tehdä töitä omalla persoonallasi ja vahvuuksiasi hyödyntäen? Haluatko taata ikäihmisille mukavat oltavat tai mielenterveys-ja päihdekuntoutujille sujuvan arjen?

Haemme nyt Koti Hyrkin Puistoon sosiaali- ja terveysalan osaajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja tule viettämään merkityksellinen kesä kanssamme!

Koti Hyrkin Puisto työpaikkana

Esperi Koti Hyrkin Puistossa on 21-paikkainen ympärivuorokautisen hoivan Koti ikäihmisille, sekä 19 paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hyrkin Puistossa on myös 8 paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palveluasumisen yksikkö. Yksikkö sijaitsee rauhallisella alueella kivenheiton päässä keskustan palveluista. Toimimme asukaslähtöisesti huomioiden jokaisen asukkaan henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet. Meillä on kehitysmyönteinen moniammatillinen työyhteisö jonka lämmin ilmapiiri takaa turvallisen arjen niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Työyhteisössämme työskentelee laaja kirjo eri ikäisiä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Työyhteisössä pyrimme siihen, että työpäiväsi ovat ihania ja opettavaisia, mutta samalla ymmärrämme, että kaikilla on välillä huonoja päiviä, jonka vuoksi toivomme, että haluat työskennellä työyhteisössä, jossa kaveria autetaan tarpeen tullen.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Kesätyöntekijänä mahdollistat asukkaan aktiivisen toimijuuden tässä kokonaisuudessa, jossa toimimme ja elämme. Vastaat omalta osaltasi laadukkaasta palvelusta ja hoidollisesta työstä. Työtehtäviisi kuuluu koulutuksestasi sekä työnkuvastasi riippuen asukkaiden perushoito kuntouttavalla työotteella, lääkehoito, omaisyhteistyö, toimintakyvyn arviointi moniammatillisen tiimin kanssa sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Mielenterveys- ja päihdepuolella toimintasi keskittyy enemmän arjen askareissa avustamiseen sekä arjen pyörittämiseen asukkaiden kanssa.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla työnkuvassa vahvuutesi, osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työ on 2- tai 3- vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on soveltuva sosiaali-ja terveysalan tutkinto (esimerkiksi lähihoitaja) tai alan opintoja, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi mielenterveyskuntoutujien parissa!

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen! Jos haet mielenterveys-ja päihdepuolelle katsomme aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Mari Ahosmäki, p. 045 2016797, mari.ahosmaki@esperi.fi

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Koti Hyrkin Puiston toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Linkki hakemukseen