Takaisin ajankohtaisiin
15.6.2022 | Kaupungin järjestämät tapahtumat

Sastamalan uusimman hiekkatekonurmikentän eli tuttavallisemmin Varilan pesäpallokentän avajaisia vietetään la 23.7.2022 klo 12-18. Avajaisten toteutuksesta vastaavat Sastamalan Kumuri ja Sastamalan kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut. Avajaiset käynnistyvät klo 12 kakkukahvilla, jota on tarjolla 150 ensimmäiselle. Kaupungin tervehdyksen pitää kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Antti Lepistö ja Kumurin tervehdyksen hankkeen puuhamies ja seuran puheenjohtaja Sami Ristimäki, joka kommentoi pesäpallokentän valmistumista seuraavasti:

”Kumuri on jo usean kesän ajan liikuttanut noin 200 henkilöä pesäpallon parissa. Kesän 2022 aikana pelitapahtumia Sastamalassa on yli 40 kpl.  Sastamalasta on puuttunut tämän päivän vaatimukset täyttävä pesäpallokenttä, joten hiekkatekonurmikenttä on todella odotettu ja toivottu parannus lajin harrastajille.”

Avajaispäivän ohjelmaan sisältyy tottakai jännittävät pesäpallo-ottelut: klo 13-14 pelataan avausottelu Sastamala allstar- Kumuri allstars ja klo 15 alkaen pelataan E-poikien sarjapeli Sastamalan Kumuri-Ikaalisten Tarmo. Avajaisjuhlallisuuksissa vierailee myös joukko paikallisia julkisuuden henkilöitä ja hahmoja, joista tunnetuin lienee Herra Hakkarainen. Avajaisten tarkempi aikataulu on nähtävillä Sastamalan kaupungin tapahtumakalenterissa.

Hiekkatekonurmikentän rakentaminen sisältyi Sastamalan kaupungin investointisuunnitelmaan, ja Länsi- ja Sisä Suomen Aluehallintovirasto myönsi hankkeelle 31 000€ avustuksen. Hanke on toteuttu yhteistyössä Sastamalan Kumurin kanssa. Hiekkatekonurmikenttä soveltuu monipuolisesti eri lajien harrastamiseen ja koululiikuntaan.

Lisätiedot

Jari Aho, liikunta- ja nuorisopalavelut puh. 050 597 1464

Sami Ristimäki, Sastamalan Kumuri puh. 050 543 1423