Takaisin ajankohtaisiin
21.4.2023 | Asuminen

Kevät on muuttanut työmaaolosuhteet inhimillisiksi ja hommat etenevät oikein mallikkaasti.

Varsinaisella torialueella (vaihe 2) on käynnissä massojen vaihto, niin että jos kerroksista puhutaan, pinta on nyt jakavassa pinnassa.

Linjakaivoja asennetaan ja kaapelointeja ja vaiheen kaksi kivitöitä tehdään. Säät ovat kuluvalla viikolla suosineet myös kivien saumaustyötä. Ensimmäinen puu löytää itsensä toripuistoon keskiviikkona 26.4, jolloin istutetaan ns.torikuusi paraatipaikalle.

Valmiiksi saatettuja työvaiheita ovat: kaarevan istuinportaan asennus, kaiteiden siirto, syväkeräysastioiden asennus, istuinportaat (Puistokadun suuntaiset) ja vesihuollon rakentaminen.

Alkavia töitä ovat sähkökalusteiden asennukset ja kaiteiden kunnostukset.

Ja sitten seuraa tärkeää informaatiota:

Koska vappu on työn juhla, tarkoitus on 1.5-2.5 välisenä yönä aloittaa Torikeskuksen seinustan ja Torikadun saneeraus. Tämä tarkoittaa sitä, että vapun jälkeen noin kolme päivää on Torikeskuksen edessä poikkeusolosuhteet. Jalankulku ja pelastustie pysyy auki koko ajan, mutta vaihtaa vaan hetkellisesti paikkaa. Torikeskuksessa olevien liikkeiden Torikadun puoleiset sisäänkäynnit on hetkellisesti pois käytöstä. Työ pyritään tekemään liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella.